Vay be! düştün mü ilk luke seni terketti skywalker. Neyse rey hala senindir @SkywalkerBen tek lobiye girmem.Benim sevdiğim sürüsüyle karakter var kendimi kısıtlamam bu konuda
Vay be! düştün mü ilk luke seni terketti skywalker. Neyse rey hala senindir @SkywalkerBen tek lobiye girmem.Benim sevdiğim sürüsüyle karakter var kendimi kısıtlamam bu konuda
Dragon yine severim.Ama dalga geçilecek yerleri var.Hatta ilk @Skywalker a video söylemiştim Dragon ile ilgili komik elim gitmez dedi bunu yapmaya.Ama yine sevgimi değiştirmedi.Mesela Mihawk için sürüsüyle dalga geçmişimdir ama severim.Karasakal ve Akainu sevmem.Yanına bide Aramaki eklendi sonrasında.Vay be! düştün mü ilk luke seni terketti skywalker. Neyse rey hala senindir @Skywalker
@Skywalker bana zamanında hiç bir karakterin fanı değilim, yeri gelince hepsini gömerim diyordu. @KuroroDragon yine severim.Ama dalga geçilecek yerleri var.Hatta ilk @Skywalker a video söylemiştim Dragon ile ilgili komik elim gitmez dedi bunu yapmaya.Ama yine sevgimi değiştirmedi.Mesela Mihawk için sürüsüyle dalga geçmişimdir ama severim.Karasakal ve Akainu sevmem.Yanına bide Aramaki eklendi sonrasında.
Maç oynanacak, buna cevap vermeyip beraberliğe razı olacağım @Dattebayo..!Halklar ayaklanınca amiral lobisi daimi üyesi @Montana lobisine topukluyor
Aslında bunu atmayacaktım son anda aklıma geldi
Ben eleştirilecek bir şey görmüyorum Dragon için, bunda ne sorun ola?@Skywalker bana zamanında hiç bir karakterin fanı değilim, yeri gelince hepsini gömerim diyordu. @Kuroro
On numara işler. İkinci tur da Monti'ye gitti. Doğru video seçimi fark yaratıyor.
Elim gitmez demişsin usta afişe oldun.Ben eleştirilecek bir şey görmüyorum Dragon için, bunda ne sorun ola?
Katılmıyorum elim niye gitsin?Elim gitmez demişsin usta afişe oldun.