Akainu hamlesi büyük hamleydi ama ben de video tercihi açısından montiyi önde gördüm. Ancak skyın aka hamlesi de büyük hamle, mevzu çok sıkıntılı. Bu turda çok arada kaldım.On numara işler. İkinci tur da Monti'ye gitti. Doğru video seçimi fark yaratıyor.
Sen durduk yere niye çelme taktın ki 61size? Ameliyatlı yer dediğin an adama üç gol yedirdin kafadan. @Skywalker reis senin taraftarları almasan mı stada nedirHaksız rekabet var.2 videodur 61 ile darbe vuruluyor.61li 61siz hamsili hamsisiz rakibin ameliyatlı yerine vurmak gibi bişey bu İkinci olarak Şahan mı yarışıyor @Montana mı
Ben olanı söyledim.Bir taraf sadece fanlığından gidiyorken diğer taraf fanlıktan başlıyor ama 61 ile giydiriyor sonrasında.Kaldı ki devrimci lobisine girmişim onu ne ara yaptım la benSen durduk yere niye çelme taktın ki 61size? Ameliyatlı yer dediğin an adama üç gol yedirdin kafadan. @Skywalker reis senin taraftarları almasan mı stada nedir
Usta eğlencesine yapıyoruz gerilme bu kadar.Ben olanı söyledim.Bir taraf sadece fanlığından gidiyorken diğer taraf fanlıktan başlıyor ama 61 ile giydiriyor sonrasında.Kaldı ki devrimci lobisine girmişim onu ne ara yaptım la ben
Yok ben niye gerileyim yahu eğleniyorum komik işler oluyor ne güzelUsta eğlencesine yapıyoruz gerilme bu kadar.
Varan 2. Reis 61size sen tek dalacaksan @Montana sahayı sana bıraksın. Bu kadar sert girmene gerek yok.Ben olanı söyledim.Bir taraf sadece fanlığından gidiyorken diğer taraf fanlıktan başlıyor ama 61 ile giydiriyor sonrasında.Kaldı ki devrimci lobisine girmişim onu ne ara yaptım la ben
Ben tek lobiye girmem.Benim sevdiğim sürüsüyle karakter var kendimi kısıtlamam bu konudaVaran 2. Reis 61size sen tek dalacaksan @Montana sahayı sana bıraksın. Bu kadar sert girmene gerek yok.