Ginny ile ilgiliydi.Ginny için zaten katılmıyor kurtarma zorunluluğu olmadığını söylemişti.Gerçi sende pek hakim değilsin konuya normal böyle düşünmenElim gitmez demişsin usta afişe oldun.
Ginny ile ilgiliydi.Ginny için zaten katılmıyor kurtarma zorunluluğu olmadığını söylemişti.Gerçi sende pek hakim değilsin konuya normal böyle düşünmenElim gitmez demişsin usta afişe oldun.
Tüm bilgileri sızdırdın, ağzında bakla ıslanmıyor.Ginny ile ilgiliydi.Ginny için zaten katılmıyor kurtarma zorunluluğu olmadığını söylemişti.Gerçi sende pek hakim değilsin konuya normal böyle düşünmen
Saklanacak bir durum değil.Önemli bi konu hiç değil.Saklanması gereken bir bilgi olsa zaten benden iyisini bulamazsın merak etmeTüm bilgileri sızdırdın, ağzında bakla ıslanmıyor.
İnvic ve Mw daha iyi olmaz mıydı?Bu duello işi bir gelenek olmalı, Bir sonraki duello için @Sodex ve @Millennium Wizard ’ı öneriyorum.
Yok Sodex ile MW husumeti de sağlam. Sodex capse daha yatkın bir de.İnvic ve Mw daha iyi olmaz mıydı
Nifakçılığınız devam ediyor diye yorumladım@Skywalker farkındaysan Monti sana luketan daha vefalı çıktı
Reis sende bir nifaka gerek kalmadı. Sen doğrudan kendin vurmaya başladın adamaNifakçılığınız devam ediyor diye yorumladım