Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Caps Paylaşımları

Montana’nın bitişi şöyle olacak videoya göre.Dragon’a ağır sallayacak avada kedavra atacak ertesi hafta çıkan sayıda da Dragon onu ağır patlatacak.:hhh:
61siz castı tersinden yapmış ama yine kaybeden kendisi yine kaybeden lobisi :D Dragon bir gün adam olacaksa da şimdiye kadarki rezilliklerle değil şimdiden sonraki belki bir fedakarlıkla falan olacaktır bu. Ancak bugünkü lobi ve argümanların akıbeti şöyle olacaktır
 
Karakterden üyeye saldırmasını bekliyorsunuz ama Dragon’a etiketlediğim karakterin finalde kimi yendiğini de biliyorsunuz :ehe:
Yalnız poter yeniyordu en sonda voldeyi, eksi olayını bilmedim şimdi :ehe:
Konuyla alakam şöyle bir şey olduğu için zaten gülüp geçelim. :d

Böyle de diyebilirim. Ya da;

Ben paylaşılan kısmi kadarına bakarım. :bilmem: da diyebilirim. :dd.d
 
61siz castı tersinden yapmış ama yine kaybeden kendisi yine kaybeden lobisi :D Dragon bir gün adam oolacaksa da şimdiye kadarki rezilliklerle değil şimdiden sonraki belki bir fedakarlıkla falan olacaktır bu. Ancak bugünkü lobi ve argümanların akıbeti şöyle olacaktır
@Skywalker Bizim Carpe'nin böyle çoştuğuna bakma aslında bu video tam olarak onu anlatıyor xD

 
Usta bir aydır müttefikiz daha hayrımıza 1 cümle ettiğini duyamadık :S
Garling bölümlerini bekliyorum bu aralar lobi savaşlarına yetişemiyorum zaten sadece etiket atılınca bakıyorum ona bile zor cevap veriyorum.
Sky'a 2 video yapacağım sonra duello bitiyor. Bu yorumların icin sana 3 tane montaj yapacağım, bana sallamayı bırakırsan devami gelmez.
Bunu hakedecek birşey yapmadım maksimum Dragon yorumum için bir tane Terim Sinan Engin videosu atma belki ama bu ceza çok ağır.:bilmem:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık