Poter'ın içinde nika yoktu bari, nika, garp, luffy fanı seni xDİçinde de voldinin hortkuluğu vardı reis. Aslında dragon da montanaya boş değil mi diyorsun dambılın ölümü falan da var.
Poter'ın içinde nika yoktu bari, nika, garp, luffy fanı seni xDİçinde de voldinin hortkuluğu vardı reis. Aslında dragon da montanaya boş değil mi diyorsun dambılın ölümü falan da var.
Falanca kişi mi ? Bellatrix’e Ölüm Cerrahı yazmalıydın yazık olmuş.Montana’nın korktuğu tek kişi senmişsin videoya göre.
Nika fanı, eski garp ve luffy fanı olan biri için fazla iddialı laflar bunlar Ben nika mika sevmem.Poter'ın içinde nika yoktu bari, nika, garp, luffy fanı seni xD
Farkındaysan dambıl ölüyor ve onu da snape hallediyordu. Sanırım montanayı sana banlattırma peşinde. Modluk gelirse skyın işin arkasında olup olmadığına dikkat et.Son filmde yenmiyor muydu usta? Dragon capslerde bile 1200. sayıyı mı bekliyor yoksa?
Devrim için kendini feda etti Dumbledore, sen ne anlarsın çakma devrimciİçinde de voldinin hortkuluğu vardı reis. Aslında dragon da montanaya boş değil mi diyorsun dambılın ölümü falan da var.
Sayı bekleyen sizsiniz devrim doğru anı bekler.Son filmde yenmiyor muydu usta? Dragon capslerde bile 1200. sayıyı mı bekliyor yoksa?
Eski dediğin tarihte şuan sitye üye olup da doğmamış olanlar vardı. İsa'dan öncesine gitmediğine sevindimNika fanı, eski garp ve luffy fanı olan biri için fazla iddialı laflar bunlar Ben nika mika sevmem.
Farkındaysan dambıl ölüyor ve onu da snape hallediyordu. Sanırım montanayı sana banlattırma peşinde. Modluk gelirse skyın işin arkasında olup olmadığına dikkat et.
Demek yenemeyeceğini bilip kendimi feda ettim diye numaralar yapma peşindesin. Ancak hatırlatayım buradaki pelerinli dragon ve 61 gibi dövmelerini gizleyenlerde ölümyiyenlerDevrim için kendini feda etti Dumbledore, sen ne anlarsın çakma devrimci
Sayı bekleyen sizsiniz devrim doğru anı bekler.
Montana’nın bitişi şöyle olacak videoya göre.Dragon’a ağır sallayacak avada kedavra atacak ertesi hafta çıkan sayıda da Dragon onu ağır patlatacak.Nika fanı, eski garp ve luffy fanı olan biri için fazla iddialı laflar bunlar Ben nika mika sevmem.
Farkındaysan dambıl ölüyor ve onu da snape hallediyordu. Sanırım montanayı sana banlattırma peşinde. Modluk gelirse skyın işin arkasında olup olmadığına dikkat et.
Bu vs bitince full sana video yapicam usta.Falanca kişi mi ? Bellatrix’e Ölüm Cerrahı yazmalıydın yazık olmuş.Montana’nın korktuğu tek kişi senmişsin videoya göre.
La dur det ne dedik yav videoyu Harry Potter’a göre yorumladım sadece Allah Allah çattık ya :SBu vs bitince full sana video yapicam usta.