Dragon'a babası bu kadar babalık yapmamıştır xD
Dragon'a babası bu kadar babalık yapmamıştır xD
Dragon yine hiçbir şey yapmadan izliyor...
Reis ilk turu monti aldı gibi ya. Sen bu sefer çok uğraşmamışsın gibi. Normalde daha fazla yazar çizerdin.ağır kaçar mı diye sordum la korkma bu kadar
Saat koyuldu da benim mi haberim yok
böyle böyle mi azaltacaksın hasarı yancıların hesabı kendilerine yazın.
Farkında olmadan kendine eksi yazdırmış diye yorumladım. :dDragon yine hiçbir şey yapmadan izliyor...
Şöyle olmuş...Farkında olmadan kendine eksi yazdırmış diye yorumladım. :d
Dragon yine hiçbir şey yapmadan izliyor...
Karakterden üyeye saldırmasını bekliyorsunuz ama Dragon’a etiketlediğim karakterin finalde kimi yendiğini de biliyorsunuzFarkında olmadan kendine eksi yazdırmış diye yorumladım. :d
Yalnız poter yeniyordu en sonda voldeyi, eksi olayını bilmedim şimdiFarkında olmadan kendine eksi yazdırmış diye yorumladım. :d
Fazla inceydi sadece ben görmüşüm xDKarakterden üyeye saldırmasını bekliyorsunuz ama Dragon’a etiketlediğim karakterin finalde kimi yendiğini de biliyorsunuz
Daha demin dedik dragonu kullanırsa geri teper aramakiden yürürse lehine olabilir diye.Şöyle olmuş...
İçinde de voldinin hortkuluğu vardı reis. Aslında dragon da montanaya boş değil mi diyorsun dambılın ölümü falan da var.Yalnız poter yeniyordu en sonda voldeyi, eksi olayını bilmedim şimdi
Son filmde yenmiyor muydu usta? Dragon capslerde bile 1200. sayıyı mı bekliyor yoksa?Karakterden üyeye saldırmasını bekliyorsunuz ama Dragon’a etiketlediğim karakterin finalde kimi yendiğini de biliyorsunuz