Adam millete bir şeyler sormuş zaten şaibe kattı işe.
Adam millete bir şeyler sormuş zaten şaibe kattı işe.
Ne dediği net datte anlamazdan gelip çatışmadan kaçmanı anlarım ama en azından bir ağzın yanmıştırFitneyi bile boşluğa sıkıyorsun olum senin neyine fesatlık konunun benle alakası yok la
biz aynı lobidendik de maçı hükmen kazandır adama
Laloyla daha mantıklı iletişim kurduğum olmuştur lanNe dediği net datte anlamazdan gelip çatışmadan kaçmanı anlarım ama en azından bir ağzın yanmıştır
Sen bi hava al ben utandım şu an boşluğa racon kesiyor öz güvenle bak hele sen minik evliyayaDur la ben Kuroro alıntısını datteye attı sandım ya la Şekerim düşmüş, yemek yiyem. Çok açılmayın gelene kadar.
Utanmaya gerek yok la olur böyle şeyler. Geçen de yanlış otobüse binmiştim güzel bir şehir turu olduSen bi hava al ben utandım şu an boşluğa racon kesiyor öz güvenle bak hele sen minik evliyaya
Bütün vitamin diriliş Ertuğrul saçına gidiyor o saçı kesUtanmaya gerek yok la olur böyle şeyler. Geçen de yanlış otobüse binmiştim güzel bir şehir turu oldu
İlaç iştahsızlık yapıyor ya ondan değil Neyse odak değişmesin la durduk yere benim avelliğim gündeme girdi.Bütün vitamin diriliş Ertuğrul saçına gidiyor o saçı kes
Reisten yediğim azarı başka üyeden yemedim. İlk elden tattık o öfkeyi.Senin Law fanlığın;
Anlık @Kuroro ve @carpe d. em şu şekil nifaklıyorlar @Montana ve @Skywalker ın arasınıŞimdi anladın mı @Kuroro ..! 61siz niye bu kadar düşman kazanıyor? İki dakikada seni şikeci yaptı.