Abartma la ağır kaçar mı diye RTÜK üyesi şeysinden sordum @Montana . Sen soft başlamışsın elimdeki bir video iptal olabilir.Özelden bana bunu yaparsam ban yer miyim diye bir video attı. Telefona 5 dakika dokunamadım bile
Abartma la ağır kaçar mı diye RTÜK üyesi şeysinden sordum @Montana . Sen soft başlamışsın elimdeki bir video iptal olabilir.Özelden bana bunu yaparsam ban yer miyim diye bir video attı. Telefona 5 dakika dokunamadım bile
Lobisinin tek adamı diye söyleniyordu, sazanlanmış mıyım :d50 tane wb fanı var tarikat bunlar wb dyi niye kattın la kaç paraya bağladı seni sedaaaa
Uyarmasam King banı yemiştin şimdiye şükür ki buradayızAbartma la ağır kaçar mı diye RTÜK üyesi şeysinden sordun @Montana . Sen soft başlamışsın elimdeki bir video iptal olabilir.
İstersen hakeme kafa atıp biz aynı lobidendik de maçı hükmen kazandır adamaYarım saat olmuş karşı taraftan caps gelmemiş hala. Bu turu 1-0 hükmen kazandın diye yorumladım usta.
Lalo tarifesi çekmiş sana köprün hayırlı olsunLobisinin tek adamı diye söyleniyordu, sazanlanmış mıyım :d
Onu at iptal etme, ben de benim aklımdakini yapacağım. İzin verdim.Abartma la ağır kaçar mı diye RTÜK üyesi şeysinden sordun @Montana . Sen soft başlamışsın elimdeki bir video iptal olabilir.
Şimdi anladın mı @Dattebayo..! 61siz niye bu kadar düşman kazanıyor? İki dakikada seni şikeci yaptı.İstersen hakeme kafa atıp biz aynı lobidendik de maçı hükmen kazandır adama
Yok reis girmeyin o toplara. İğne çuvaldız yeter zıpkınlara gerek yok. @SkywalkerOnu at iptal etme, ben de benim aklımdakini yapacağım. İzin verdim.
Fitneyi bile boşluğa sıkıyorsun olum senin neyine fesatlık konunun benle alakası yok laŞimdi anladın mı @Dattebayo..! 61siz niye bu kadar düşman kazanıyor? İki dakikada seni şikeci yaptı.
Adam millete bir şeyler sormuş zaten şaibe kattı işe.Yarım saat olmuş karşı taraftan caps gelmemiş hala. Bu turu 1-0 hükmen kazandın diye yorumladım usta.