1 vs all atmak her daim atana yarar. Güzel taktik @Skywalker the 61'siz. Tarih, nişan düğün halı saha konuşmaz bir adam onca kişiyle uğraştı olur günün sonunda
Bu hükümet seviciler tarihi değiştirip adımızı silmek ister ama irade nesilden nesile devam eder.1 vs all atmak her daim atana yarar. Güzel taktik @Skywalker the 61'siz. Tarih nişan düğün halı saha konuşmaz bir adam onca kişiyle uğraştı olur günün sonunda
Dragon fanı olduğu sürece önemi yok, her şey aleyhine1 vs all atmak her daim atana yarar. Güzel taktik @Skywalker the 61'siz. Tarih, nişan düğün halı saha konuşmaz bir adam onca kişiyle uğraştı olur günün sonunda
Yalan o @Millennium Wizard @Lucky Luke gibi isimler var safında. Algıya gelmeyin.1 vs all atmak her daim atana yarar. Güzel taktik @Skywalker the 61'siz. Tarih, nişan düğün halı saha konuşmaz bir adam onca kişiyle uğraştı olur günün sonunda
Tamam çok da şeyapma Dragon adı geçtiği an eksi yağmuru başlarBu hükümet seviciler tarihi değiştirip adımızı silmek ister ama irade nesilden nesile devam eder.
Biri herkesin kanlısı öbürünü konuda görmedim bileYalan o @Millennium Wizard @Lucky Luke gibi isimler var safında. Algıya gelmeyin.
Luffy vslerinde bu kadar adam girmiyor araya ama sürekli yok ara yok nişan yok halısaha diye laflar duyuyoruz. Dur ya benim de sınav vardı iyi bir mola sebebiYalan o @Millennium Wizard @Lucky Luke gibi isimler var safında. Algıya gelmeyin.
Pis oynarım diyorsun@Lucky Luke seni adamdan saymıyorlar usta ayıktırayım.
@Skywalker kabul ederse teke tek atalım. Üç video edit hakkımız olsun ikimizin de, duello.Biri herkesin kanlısı öbürünü konuda görmedim bile