Shanks lobisinden şutlandıktan sonra Mihawkçılar tarafından tek yakalanıp dayak yememek için deli taklidi yaparken @Skywalker:
Dedik ama size kendini Shankscı diye tanıtan Garlingci dolandırıcılara inanmayın diye köprü falan satarlar size bu gidişle.Shanks lobisinden şutlandıktan sonra Mihawkçılar tarafından tek yakalanıp dayak yememek için deli taklidi yaparken @Skywalker:
O değil de kendi kanalımda yaptığım capslerimi paylaşmaya ben yetemiyorum böyle yardımcı tutmam iyi oldu.
Kid, lobiyi toplamış. Elbaf'ta Shanks ile başından geçenleri anlatıyor. :d @Montana @Sodex @II. Invictus @Fruit Punch Samurai
İkiniz bir video hakettiniz şimdi.O değil de kendi kanalımda yaptığım capslerimi paylaşmaya ben yetemiyorum böyle yardımcı tutmam iyi oldu.
Telefon. Üşenmesem carpe için de caps yapacağım.
Yoğunluktan @carpe d. em ‘e bir şey yapamıyor, carpe ara sıra gelip @Skywalker ’a vurup gidiyor. Anlık @carpe d. em
Deliye imtihan olmaz misali @carpe d. em 'e pek ilişmiyorum şimdilik Ona ayrı vakit ayıracağım inşallah.Yoğunluktan @carpe d. em ‘e bir şey yapamıyor, carpe ara sıra gelip @Skywalker ’a vurup gidiyor. Anlık @carpe d. em