Seni kapı kapanmasın diye lobinin eşiğe koymuştum sen ne zaman toraman oldun
Seni kapı kapanmasın diye lobinin eşiğe koymuştum sen ne zaman toraman oldun
Benim darbelerin etkisi kalıcıdır. Bakınız; 61siz Her 61siz yazılışında benden hamsisize bir darbe oluyorYoğunluktan @carpe d. em ‘e bir şey yapamıyor, carpe ara sıra gelip @Skywalker ’a vurup gidiyor. Anlık @carpe d. em
@Montana @Kuroro bu akşam 23:59'dan itibaren size tek taraflı olarak belirsiz bir süre atak yapmayacağım. Farklı bir cephede ilerlemek icap etti Size atış serbest. Nasılsa sonra da cevap veririmBenim darbelerin etkisi kalıcıdır. Bakınız; 61siz Her 61siz yazılışında benden hamsisize bir darbe oluyor
Sıkışmış, cephanesi bitmiş zamanında benim için hazırladıklarını harcayacak güç toplayacak. Bu oyuna gelmeyin @Montana @Kuroro , ben bilerek yenildim demek için yapıyor.
Kovuldu o hamsi lobisinden. Tekrar alırlar mı bilemem.Kardeşim sen 61'i tak yeter, biz hallederiz gerisini
Korkunca terliyor panikliyorsun siz daha fazla saldırın benden el çekmek zorunda kalsın diyebilirsin adamlara, onlar yabancı değil
Hamsili pilavdan dönenin kaşığı kırılsınKorkunca terliyor panikliyorsun siz daha fazla saldırın benden el çekmek zorunda kalsın diyebilirsin adamlara, onlar yabancı değil
Gördüğünüz gibi hem halı sahada hem burada gollerime devam ediyorum Zlatan Skywalkeroviç