Parazit yapma çık aradan daha geçen paint terk fakültesi bitirdin diploman bile çıkmadı lanBahaneler bitmiyor @Montana ben mangalda yerim bu hamsiyi boş ver yorma kendini.
Parazit yapma çık aradan daha geçen paint terk fakültesi bitirdin diploman bile çıkmadı lanBahaneler bitmiyor @Montana ben mangalda yerim bu hamsiyi boş ver yorma kendini.
Böyle algılara gelemem usta, adam aylardır kalabalığı arkasına almış vır vır başımda ötüyordu 2 gün mağdur oldu diye @Dattebayo..! başımıza çıkaracak. Duelloda çözülür bu iş.Adam kaç tane caps hazırlamıştı. @Skywalker tüm savaşı tek başına savaşmış algısı yaratıp yoldaşlarının emeklerini çiğnedi geçti.
Tamam o zamanŞimdi yapalım akşama kadar bitsin, üç video bana yapacaksın sonra carpeye geçersin rahat rahat.
Jr evliya bile cepheye katıldı bu iş ancak teke tek çözülür bu saatten sonra yoksa mağduriyet %80 civarı şu anBöyle algılara gelemem usta, adam aylardır kalabalığı arkasına almış vır vır başımda ötüyordu 2 gün mağdur oldu diye @Dattebayo..! başımıza çıkaracak. Duelloda çözülür bu iş.
Kalabalık kim la mağdura yatma şimdi. Sadece @Lucky Luke ve @Millennium Wizard sipariş verdi bir iki tane onları da ben paylaşmadım etik olmaz diye.Böyle algılara gelemem usta, adam aylardır kalabalığı arkasına almış vır vır başımda ötüyordu 2 gün mağdur oldu diye @Dattebayo..! başımıza çıkaracak. Duelloda çözülür bu iş.
Hiçbir şey bilmiyorsun datteParazit yapma çık aradan daha geçen paint terk fakültesi bitirdin diploman bile çıkmadı lan