Kötü karakteri kötü diye gömmem dedin ss aldım, kutsal ejder gömersen yalancı çıkarsın.Ne oldu hayırdır tehdit falan mı ediyorsun?
Kötü karakteri kötü diye gömmem dedin ss aldım, kutsal ejder gömersen yalancı çıkarsın.Ne oldu hayırdır tehdit falan mı ediyorsun?
Ah be usta, çirkin karakterlerin kaderidir yalnızlık.45-50 kilo fazlası var diye bu muamele hoş değil abi. Aynısını Eren Karayılan'a da yapıyorlar....
En fazla sıfatlarına söverim ki ona da hakkımız olsun yani.Kötü karakteri kötü diye gömmem dedin ss aldım, kutsal ejder gömersen yalancı çıkarsın.
O kadarcıktan bir şey olmaz ustaEn fazla sıfatlarına söverim.
Ah be usta, çirkin karakterlerin kaderidir yalnızlık.
Tipsiz kutsal ejderleri sevmezken Garling lobisinde takılan @Kenshiro örneğiEn fazla sıfatlarına söverim ki ona da hakkımız olsun yani.
Kötü karakteri kötü diye gömmem nasıl cümle lan Ömer Üründül cosplay mi yapıyorsun.En fazla sıfatlarına söverim ki ona da hakkımız olsun yani.
Yine de şimdiye kadar Shanks lobisine yaptığın hizmetler için teşekkürler.Konumu kapat la Garling Lobisi yazıyor konum. Bu arada lobi tabelası yamulmuş altından "Amiral L..." yazısı çıkmış.
Şu şekil kapana kısıldı, artık forum hayatı boyunca kötü diye karakter gömeyecek.Kötü karakteri kötü diye gömmem nasıl cümle lan Ömer Üründül cosplay mi yapıyorsun.
Ah be usta, çirkin karakterlerin kaderidir yalnızlık.
Garp mı dedin nolamaz. Garp hakkındaki düşüncelerim.@Trafalgar Law koş bak sıra Garp'a geldi Big Mom'ı yeni gömdük
Getirin oradan dağ taş toprak Garp abim şov yapacak