Bizim tarzımız kendimize has.Dragon lobisine transfer olduğunda performansındaki ani ve manidar değişim
Bizim tarzımız kendimize has.Dragon lobisine transfer olduğunda performansındaki ani ve manidar değişim
Kritik sayılarda Garling savunmak için nasıl yolunu yapıyor. Lobinin geleceği diye boşa demedik. Sektörü domine edecek.Kötü dediğim şerefsizce davranması falan onları gömmem. Sonuçta öyle yapması için tasarlanmış bir karakter.
Bu nasıl lobi usta @Kenshiro sabahtan beri bana sallıyor, bizim lobiden sözde. Şuna bir yargılama yapalım şu şekil.Bizim asıl müttefik @carpe d. em usta. MW sayıda Lucci yoksa foruma girmiyor.
Saçma işlenirse gömerim bir karakteri. Mesela BM salağın önde gideni çıktı onu gömüyorum. O tarz benim genelde karakter gömme.Senin gömebileceğin herhangi bir kurgusal karakter kalmadı. Sanırsın diğerlerinde bilinç var kötülük yapmayı kendileri seçiyorlar. Kas videolarını azalt kenshi
Zaten ilk çıktığı bölüm tasarımını falan beğendiğimi söyledim. İyide işlenirse bende överim karakteri.Kritik sayılarda Garling savunmak için nasıl yolunu yapıyor. Lobinin geleceği diye boşa demedik. Sektörü domine edecek.
Sana olan sevgimizden o...Bu nasıl lobi usta @Kenshiro sabahtan beri bana sallıyor
Dostum kendi seçimi değil salak olması için çizilmişSaçma işlenirse gömerim bir karakteri. Mesela BM salağın önde gideni çıktı onu gömüyorum. O tarz benim genelde karakter gömme.
Şundan yapmış galiba:Bu nasıl lobi usta @Kenshiro sabahtan beri bana sallıyor, bizim lobiden sözde. Şuna bir yargılama yapalım şu şekil.
Ay çöreği ne BM lobisi mi? Bilmediğim şifreli isimler bunlar.