Bonney hasta olunca yazık ya Big Mom hasta olunca çocuklarını yiyor, ne yapsın kadın atak geçiriyor. Yaşlanınca çirkin oldu diye mi sevmediniz?
Bunlar günün sonunda korsan, evlatları tayfası. Söz dinlerseler ellemez, durduk yere dövecek biri değil. Evlat katili iftirası attın, geçerliliği yok.Çocuklara zaafı var. Pudding’in gözünün yaşına bakmaz.
@Whitebear D @Mercury yonko lobisi dolu değil miydi? Yeni üye gelmiş.Bunlar günün sonunda korsan, evlatları tayfası. Söz dinlerseler ellemez, durduk yere dövecek biri değil. Evlat katili iftirası attın, geçerliliği yok.
@sensey şu an meşgul bana yazdı iletmem için, torunların ölürken izlemek daha kötü demiş neyi kastetti anlamadım.Ustam sen amiral fanısın iki lobiye de eşit uzaklıktasın yüzünde motorla patinaj yapılması mı yoksa ordundaki önemli bir adamın aşkının kaçırılmasına sessiz kalmak mı daha kötüdür?
Ya da evladını şekeri düşünce yanlışlıkla yemek mi daha kötüdür yoksa evladının abisi ölürken evladının diğer abisine bilerek haber vermemek mi?
@sensey :s
Siz niye kötülüyorsunuz bana?@Whitebear D @Mercury yonko lobisi dolu değil miydi? Yeni üye gelmiş.
Usta sen yonko kötülerken @Montana savundu bu forumun çivisi çıkmış.@Whitebear D @Mercury yonko lobisi dolu değil miydi? Yeni üye gelmiş.
Maskeleri düştü.Usta sen yonko kötülerken @Montana savundu bu forumun çivisi çıkmış.
@Skywalker 'ın Shanks lobisi ile bir ilişiği bulunmamaktadır.Usta sen yonko kötülerken @Montana savundu bu forumun çivisi çıkmış.
Sana savundurtup içindeki yonko fanını ortaya çıkarmak için sınavı geçtin.Siz niye kötülüyorsunuz bana?