Gücüyle kardeşlerini anasının gazabından korumaya çalışan adama denilecek laf mı bu? Evlat katili anasından başka nasıl kurtulsun?Anamı da dövecek misin kozu her zaman bakidir usta, güçten falan daha falso bir kart.
Korsanlar kralı olacak adamın geçeceği yolu biliyor usta. Luffy'yi test etmek için sordu.Katakuri gibi anamı da döv demedi hiç olmazsa, adamın ölüsüne saygı lütfen.
En başta King lobisine son çiviyi çakacağız. Beklemedeyim Datte.Dostum Kata h.haki p-up alana kadar avatarı değiş açık veriyorsun @Feitan
Evladını öldürdüğünü hatırlamıyorum, sadece birinden ruh çekti diye biliyorum ama ölmemiştiGücüyle kardeşlerini anasının gazabından korumaya çalışan adama denilecek laf mı bu? Evlat katili anasından başka nasıl kurtulsun?
.
Niye ölmedi onu hatırlıyor musun?Evladını öldürdüğünü hatırlamıyorum, sadece birinden ruh çekti diye biliyorum ama ölmemişti
Hatırlamıyorum söyle sen.Niye ölmedi onu hatırlıyor musun?
Opera'yı öldürmüştü. Şu krema gücü olan adam.Evladını öldürdüğünü hatırlamıyorum, sadece birinden ruh çekti diye biliyorum ama ölmemişti
Bir tanesini çıldırdığı esnada yemiş olması lazım.Evladını öldürdüğünü hatırlamıyorum, sadece birinden ruh çekti diye biliyorum ama ölmemişti
Ruh soktular diye hatırlıyorum.Hatırlamıyorum söyle sen.