Sevdiğim karakter çok da o dörtlü ana odak noktam. İçlerinden bir tek Luffy'nin fanıyım kalanını çok severim sadeceKoby de vardı sanki
Sevdiğim karakter çok da o dörtlü ana odak noktam. İçlerinden bir tek Luffy'nin fanıyım kalanını çok severim sadeceKoby de vardı sanki
diğerlerinin kaçıp Garp’ın geride kaldığı gün, seni savunma hattında göremedim fazla.O ney kardeş özel bir ayin falan mı
Biz bu işin ithalatını ihracatını yapıp bayilik veriyoruz Monti. İşim olmadığı ve banlı olmadığım her vakit icraatın içindeyimdirdiğerlerinin kaçıp Garp’ın geride kaldığı gün, seni savunma hattında göremedim fazla.
Ben hatırlamıyorum pek, ben daha çok savunmuştum.Biz bu işin ithalatını ihracatını yapıp bayilik veriyoruz Monti. İşim olmadığı ve banlı olmadığım her vakit icraatın içindeyimdir
Oda'ya sövmüşümdür atışma olsun diye yalandan polemiğe girmem öyle geri zekalı bir işleniş karaktere hakarettiBen hatırlamıyorum pek, ben daha çok savunmuştum.
Trabzonspor'u 3 büyük Trabzon takımı kurduBu adam TS çalıştırıyor sen üç büyüklere yatırım yapmışsın.
Sizi Fenerliler kurmuş @Sir Crocodile attı geçen.Trabzonspor'u 3 büyük Trabzon takımı kurdu
O ney kardeş özel bir ayin falan mı
Sizi Fenerliler kurmuş @Sir Crocodile attı geçen.