Kepçeyle bina arasındaki mesafe kadar yerden yaradana sığınıp abanarak bina yıkamadı la seninki insan şu videoyu atarken utanır
Operatör bina yıkma şampiyonu Garp’ı nasıl unutursun usta.
Kepçeyle bina arasındaki mesafe kadar yerden yaradana sığınıp abanarak bina yıkamadı la seninki insan şu videoyu atarken utanır
Operatör bina yıkma şampiyonu Garp’ı nasıl unutursun usta.
One Piece evrenin en iyi bina yıkan adamı ünvanını yalandan vermedik ya bu adama, aynı şeyi konuşuyoruz.Kepçeyle bina arasındaki mesafe kadar yerden yaradana sığınıp abanarak bina yıkamadı la seninki insan şu videoyu atarken utanır
Shanks üstadım gerekeni yaptı. Şu panellere baktıkça keyifleniyorum usta.Luffy misali kimseyi öldürmemişler dövüp bırakıyorlarmış.
Katakuri gibi anamı da döv demedi hiç olmazsa, adamın ölüsüne saygı lütfen.Shanks üstadım gerekeni yaptı. Şu panellere baktıkça keyifleniyorum usta.
Dostum Kata h.haki p-up alana kadar avatarı değiş açık veriyorsun @FeitanKatakuri gibi anamı da döv demedi hiç olmazsa, adamın ölüsüne saygı lütfen.
H,haki p-up alınca anamı dövün dediği yok mu sayılıyor?Dostum Kata h.haki p-up alana kadar avatarı değiş açık veriyorsun @Feitan
Gücün getirdiği ivme her şeye çare olur. Dragoncular sotede iki amiral tekleyeceği günü bekliyorlar fb unutulsun diyeH,haki p-up alınca anamı dövün dediği yok mu sayılıyor?
Anamı da dövecek misin kozu her zaman bakidir usta, güçten falan daha falso bir kart.Gücün getirdiği ivme her şeye çare olur. Dragoncular sotede iki amiral tekleyeceği günü bekliyorlar fb unutulsun diye
H.haki bastığı an o bölüm çeviri hatası olacak.Anamı da dövecek misin kozu her zaman bakidir usta, güçten falan daha falso bir kart.