@Kuroro sana özenmiş sınav yapıyor.Sana savundurtup içindeki yonko fanını ortaya çıkarmak için sınavı geçtin.
@Kuroro sana özenmiş sınav yapıyor.Sana savundurtup içindeki yonko fanını ortaya çıkarmak için sınavı geçtin.
Yakında Özshanksçılar diye lobi açar...@Kuroro sana özenmiş sınav yapıyor.
@Trafalgar Law koş bak sıra Garp'a geldi Big Mom'ı yeni gömdük@sensey şu an meşgul bana yazdı iletmem için, torunların ölürken izlemek daha kötü demiş neyi kastetti anlamadım.
Tmm kutsallara laf atarken görmeyim bir daha seni.Kötülemiyorum ki zaten olanı diyorum. Kötü bir karakteri kötü olduğu için niye eleştireyim?
Konumu kapat la Garling Lobisi yazıyor konum. Bu arada lobi tabelası yamulmuş altından "Amiral L..." yazısı çıkmış.@Skywalker 'ın Shanks lobisi ile bir ilişiği bulunmamaktadır.
EvetBonney hasta olunca yazık ya Big Mom hasta olunca çocuklarını yiyor, ne yapsın kadın atak geçiriyor. Yaşlanınca çirkin oldu diye mi sevmediniz?
45-50 kilo fazlası var diye bu muamele hoş değil abi. Aynısını Eren Karayılan'a da yapıyorlar....
Ne oldu hayırdır tehdit falan mı ediyorsun?Tmm kutsallara laf atarken görmeyim bir daha seni.