Kaçanlar burada değil şuanMevzuyu ben açmadım @Lucky Luke soru yöneltti cevapladım. Halkı dinliyoruz sıkışınca kaçmıyoruz bazıları gibi.
Kaçanlar burada değil şuanMevzuyu ben açmadım @Lucky Luke soru yöneltti cevapladım. Halkı dinliyoruz sıkışınca kaçmıyoruz bazıları gibi.
Dragon mu Shanks mı alır sorusuna cevaplar veremeyen sen buradasın mesela.Kaçanlar burada değil şuan
Niye alsınlar birbirlerini? Tuzak soru olduğunu anlamış reis, bir araya gelip hükümeti devirirler olacak cevap.Dragon mu Shanks mı alır sorusuna cevaplar veremeyen sen buradasın mesela.
Soru o değildi olaya kendini ver Dragon'u mu Shanks'ı mı tercih ediyorsun diye sordu ama asıl soruya cevap veremeyen o soruyu sorandı Hem Shanks fanı hem de Shanks'ın düşmanı Kid&amiral lobisiyle fink atan ben değilimDragon mu Shanks mı alır
Shanks konusunda dikkatli olmak lazım. Sağı solu belli olmaz.Niye alsınlar birbirlerini? Tuzak soru olduğunu anlamış reis, bir araya gelip hükümeti devirirler olacak cevap.
O değil, bu seferde Monti'nin ilgisini üstüme çekmeye başlıyorum gibi. Nedir benim bu dikkat çekiciliğim .pp sjhsjhVardir bir bildigi,
Plana sadik kal (;
Zaten Devrimci Lobi diye kapanan Un Lobisi binasına kurulmuşlar haklısın ellemeyek.@Skywalker @Büyük Korsan Kaidou @Tiksav Lee
Agalar bence daha fazla uğraşmayalım köyün delisi gibi takılsınlar burda.Görmezden gelelim sonra hevesleri 2 güne söner zaten
Ben Gariban Lobisi olarak çıktım bu yola. Dışlanan olursa çekerim. Forumda Lindbergh’ci var mıydı şimdiye kadar! Law’ı da sahiplenme vakti, seni sindirip yancı etmişler…Dün @MD. Teach için Karasakal lobisine adam çekiyordun bugün Devrim lobisi için...
Son zamanlarındaki lobi bağlılığın diyebilir miyiz :d.d
Şimdi cevap versen bile geç kalınmış bir cevap olacak. İşte bu geç kalmalar yüzünden lobiyi kaybettiniz.Soru o değildi olaya kendini ver Dragon'u mu Shanks'ı mı tercih ediyorsun diye sordu ama asıl soruya cevap veremeyen o soruyu sorandı Hem Shanks fanı hem de Shanks'ın düşmanı Kid&amiral lobisiyle fink atan ben değilim