Biz diğerlerine benzemeyiz.Bugunluk bu kadar dezenformasyon yeter,
bundan sonrasini sadece amiralciler okusun; yarin kilic lobisini isgal etmek icin tekrar bulusalim
Biz diğerlerine benzemeyiz.Bugunluk bu kadar dezenformasyon yeter,
bundan sonrasini sadece amiralciler okusun; yarin kilic lobisini isgal etmek icin tekrar bulusalim
Soruyu soran kendisine baksın düşman lobiyle yatıp kalkan ben değilim o.Şimdi cevap versen bile geç kalınmış bir cevap olacak. İşte bu geç kalmalar yüzünden lobiyi kaybettiniz.
Sen hani Dragoncu değilim diye geziyordun niye dellendin? @KuroroDevrim diye yaklaşıp lobinin üstüne çökmeye çalışanlara şu şekil cevap veriliyor.
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
@Montana ne zamandan beri Shanks fanı?Soruyu soran kendisine baksın düşman lobiyle yatıp kalkan ben değilim o.
Reis bu kutsalcıların ne idüğü belirsiz, şekilden şekle giriyorlar.Soru o değildi olaya kendini ver Dragon'u mu Shanks'ı mı tercih ediyorsun diye sordu ama asıl soruya cevap veremeyen o soruyu sorandı Hem Shanks fanı hem de Shanks'ın düşmanı Kid&amiral lobisiyle fink atan ben değilim
Garlingden beri Kızıl kafaları bağrınıza bastığınız kolpanızı ne çabuk unuttunuz@Montana ne zamandan beri Shanks fanı?
Ben cevap veriyorum demedim cevap veriliyor dedim.Ben Dragon severim lobide değilim sadece tek lobiye bağlı kalmayı sevmem.Sen hani Dragoncu değilim diye geziyordun niye dellendin? @Kuroro
Skywalker’ı çözemedim, Shanks fanı deyince kızıyordu, şimdi Shanks fanıyım diyor.@Montana ne zamandan beri Shanks fanı?
Doğuştan kızıl saçlı görmesin@Montana ne zamandan beri Shanks fanı?