Sen hani Dragoncu değilim diye geziyordun niye dellendin? @Kuroro
Biz de başlangıçta makara yapıyorduk zaten ama bu kadar benzerlik fazla önce usta sonra bize bulaşmak ve en sonunda bize iftira atmak tam hurdacı hareketleri bunlar
Sen hani Dragoncu değilim diye geziyordun niye dellendin? @Kuroro
Biz de başlangıçta makara yapıyorduk zaten ama bu kadar benzerlik fazla önce usta sonra bize bulaşmak ve en sonunda bize iftira atmak tam hurdacı hareketleri bunlar
Destek oluyor o tam fanlık denemez. Garling ile bağlantısı çıkmazsa savunmam demişti zaten.Garlingden beri Kızıl kafaları bağrınıza bastığınız kolpanızı ne çabuk unuttunuz
Adamı etiketleyip durduğunuz için biz diyor. Siz ne yaptığınızı da unuttunuz
Bunu dememin üstüne şöyle bir yorumO değil, bu seferde Monti'nin ilgisini üstüme çekmeye başlıyorum gibi. Nedir benim bu dikkat çekiciliğim .pp sjhsjh
Biliyordum başa geleceği sjjhs :ddd.Law’ı da sahiplenme vakti, seni sindirip yancı etmişler…
Eee adam orada 3 kişiden bahsediyor ne dememi bekliyorsun? Ben sen o mu demeliydim
Aynı bugün yaptığınız gibi sahiplenmeye kalktı kızılları kime yutturuyorsunDestek oluyor o tam fanlık denemez. Garling ile bağlantısı çıkmazsa savunmam demişti zaten.
un lobisi muhabbeti ne.Zaten Devrimci Lobi diye kapanan Un Lobisi binasına kurulmuşlar haklısın ellemeyek.
Özelden anlatırım burada uzar mevzu.un lobisi muhabbeti ne.
Saturn fanı olan @Lucky Luke ile birlik halindesin gelmiş bize laf ediyorsun.Aynı bugün yaptığınız gibi sahiplenmeye kalktı kızılları kime yutturuyorsun