İtiraf geldi beyler artık resmi olarak kutsal fanısınız geçmiş olsun(Hep öyleydiniz de itiraf etmemiştiniz sadece)Asıl kötü Dünya Hükümetini kuranlar olmayabilir
İtiraf geldi beyler artık resmi olarak kutsal fanısınız geçmiş olsun(Hep öyleydiniz de itiraf etmemiştiniz sadece)Asıl kötü Dünya Hükümetini kuranlar olmayabilir
Nikayı indirmek falan dendi,elim ayağım titredi ağzım sulandıAdamın pp Kutsal Ejder kesmeye çalışan Zoro girmek istediği lobiye bak, lobi muhabbetinin şirazesi kaymış
İlk başta diyorum. Sonradan yozlaşmış oldukları gerçeğini inkar etmedim.İtiraf geldi beyler artık resmi olarak kutsal fanısınız geçmiş olsun
Vardır bir bildikleri diyorsunAntik krallık çok iyi bir şey olsa 20 farklı krallık onu indirmek için bir araya gelir miydi? Asıl kötü Dünya Hükümetini kuranlar olmayabilir. En azından ilk başta.
Atamalari @Kuroro yapiyor, ben yalnizca marabayimHocam bu hangi lobi oluyor imu lobisimi? benide ekleyebilirsin öyleyse
@Whitebear D nin cevabı aga bee ne yaptın bu adama farkında bile değilsinSeni satmamın mümkünatı yok sen olmasan ben şimdiye yok olup gitmiştim benim gözümde sen şöyle bir şeysin.
İlk satış geldi @Skywalkerİlk başta diyorum. Sonradan yozlaşmış oldukları gerçeğini inkar etmedim.
Bunlar tek kalıp destek alamayınca gerçek niyetlerini ağızlarından kaçırıyorlarİtiraf geldi beyler artık resmi olarak kutsal fanısınız geçmiş olsun(Hep öyleydiniz de itiraf etmemiştiniz sadece)
guncelleme;Im = @Kuroro Saturn = @Sodex Gandi = @Defterdar Peter = @II. Invictus Mars = @Azo feyfa
@Skywalker ifşaladım reis
Tüm cevaplar olması gerektiği gibi. Büyük potansiyel var. Doğru adama doğru görevi vermişiz. @MontanaAntik krallık çok iyi bir şey olsa 20 farklı krallık onu indirmek için bir araya gelir miydi? Asıl kötü Dünya Hükümetini kuranlar olmayabilir. En azından ilk başta.