Nika çağımızın en büyük sorunlarından biridir. Onu indirmek insanların göz zevki için en doğru karar olacaktır.Bu devrimin amaci da insanlarin zihnini bulandiran, sahte din yayan cakma tanri; Deccal Nika'yi indiremek degil mi yoldas
Nika çağımızın en büyük sorunlarından biridir. Onu indirmek insanların göz zevki için en doğru karar olacaktır.Bu devrimin amaci da insanlarin zihnini bulandiran, sahte din yayan cakma tanri; Deccal Nika'yi indiremek degil mi yoldas
Diğer lobilerin tek suçu bu üçlüyle aynı dönemde lobicilik yapmalarıydı. Nasıl kazanacaksın ki...
Hocam bu hangi lobi oluyor imu lobisimi? benide ekleyebilirsin öyleyseBu devrimin amaci da insanlarin zihnini bulandiran, sahte din yayan cakma tanri; Deccal Nika'yi indiremek degil mi yoldas
Döndünüz dolaştınız yine kutsallara bağlandınız Bu itiraf yüzünden lobinde şiddete uğrarsan bize gelebilirsin kardeşim. Kapıdan halini gösterip yeni üyelere ibret almalarını tembihleriz.800 yıl önce antik krallık indirilerek adalet sağlanmıştı. Bu ikinci devrimle beraber her şey yerine oturacak.
@Sodex ’in İkinci devrim diye bahsettiği İmu’nun kendisine karşı gelen herkesi katletmesi bu arada.Devrimcilerin devrimininden bahsetmiyor yani Yanlış anlaşılma olmasın
Adamın pp Kutsal Ejder kesmeye çalışan Zoro girmek istediği lobiye bak, lobi muhabbetinin şirazesi kaymışHocam bu hangi lobi oluyor imu lobisimi? benide ekleyebilirsin öyleyse
@Whitebear D Seni satmamın mümkünatı yok sen olmasan ben şimdiye yok olup gitmiştim benim gözümde sen şöyle bir şeysin.Sen o gün sana sahip çıkan arkanda duran adamı sattın usta
Çaycı amiralciler devrim peşinde savaş ilan ediyor
bu bir savaş ilanıdır
youtube.com
Antik krallık çok iyi bir şey olsa 20 farklı krallık onu indirmek için bir araya gelir miydi? Asıl kötü Dünya Hükümetini kuranlar olmayabilir. En azından ilk başta.Döndünüz dolaştınız yine kutsallara bağlandınız Bu itiraf yüzünden lobinde şiddete uğrarsan bize gelebilirsin kardeşim. Kapıdan halini gösterip yeni üyelere ibret almalarını tembihleriz.
Belki içeriden yıkmak için girmek istiyordur reisAdamın pp Kutsal Ejder kesmeye çalışan Zoro girmek istediği lobiye bak, lobi muhabbetinin şirazesi kaymış