Sen iner mi diyon la. Avatarını ben seciyim gel abimİyi işte bende tersini söylerim o da inmez derSana da Foxyi kitledim dskjafghkasdf
Sen iner mi diyon la. Avatarını ben seciyim gel abimİyi işte bende tersini söylerim o da inmez derSana da Foxyi kitledim dskjafghkasdf
Yok ben Mw ile gircem :/Sen iner mi diyon la. Avatarını ben seciyim gel abim
Mw ile yine gir.Yok ben Mw ile gircem :/
Böyle tahriklere gelmem ben senle girmek istmiyorum senden alabileceğim bişi yok :/Mw ile yine gir.Korktun mu la.
Yazdım bunu doragon gardaş alabileceğin bir şey olması onemli maksat eğlence.Böyle tahriklere gelmem ben senle girmek istmiyorum senden alabileceğim bişi yok :/
Alınganlık yapma lanYazdım bunu doragon gardaş alabileceğin bir şey olması onemli maksat eğlence.![]()
Foxy kalmasın, benim ayarlayacağım bir avatarı kullanır umarım Yusuf bey.Foxy kalıyor o zaman.
O kadar kötü ki edebiyata küstürürdü diyorsun yani. Erken başladın eleştirilere.Toriko 1900lerde piyasaya sürülseydi Tolkien edebiyat bölümünü bırakır, pazarda limon satmaya başlardı. Sen hala...![]()
Nope, Torikodaki kalite ve derinliģi görünce daha iyisinin yapılamayacaģını idrak edip hayata küserdi.O kadar kötü ki edebiyata küstürürdü diyorsun yani. Erken başladın eleştirilere.![]()