Sen iner mi diyon la. Avatarını ben seciyim gel abimİyi işte bende tersini söylerim o da inmez der Sana da Foxyi kitledim dskjafghkasdf
Sen iner mi diyon la. Avatarını ben seciyim gel abimİyi işte bende tersini söylerim o da inmez der Sana da Foxyi kitledim dskjafghkasdf
Yok ben Mw ile gircem :/Sen iner mi diyon la. Avatarını ben seciyim gel abim
Mw ile yine gir. Korktun mu la.Yok ben Mw ile gircem :/
Böyle tahriklere gelmem ben senle girmek istmiyorum senden alabileceğim bişi yok :/Mw ile yine gir. Korktun mu la.
Yazdım bunu doragon gardaş alabileceğin bir şey olması onemli maksat eğlence.Böyle tahriklere gelmem ben senle girmek istmiyorum senden alabileceğim bişi yok :/
Alınganlık yapma lanYazdım bunu doragon gardaş alabileceğin bir şey olması onemli maksat eğlence.
Foxy kalmasın, benim ayarlayacağım bir avatarı kullanır umarım Yusuf bey.Foxy kalıyor o zaman.
O kadar kötü ki edebiyata küstürürdü diyorsun yani. Erken başladın eleştirilere.Toriko 1900lerde piyasaya sürülseydi Tolkien edebiyat bölümünü bırakır, pazarda limon satmaya başlardı. Sen hala...
Nope, Torikodaki kalite ve derinliģi görünce daha iyisinin yapılamayacaģını idrak edip hayata küserdi.O kadar kötü ki edebiyata küstürürdü diyorsun yani. Erken başladın eleştirilere.