Avatara da 1 ay Foxy koy.Onu zaten yazmam ben. Parantez içine Garp bim poşetidir yazacağım.
Avatar konusunda bir şey diyemiyorum zira nefret ettiğim karakter yok. Sadece pek hoşlanmadığım karakterler var.
Avatara da 1 ay Foxy koy.Onu zaten yazmam ben. Parantez içine Garp bim poşetidir yazacağım.
Avatar konusunda bir şey diyemiyorum zira nefret ettiğim karakter yok. Sadece pek hoşlanmadığım karakterler var.
He.Toriko 1900lerde piyasaya sürülseydi Tolkien edebiyat bölümünü bırakır, pazarda limon satmaya başlardı. Sen hala...
Olur.Avatarini degistirmeyi dusunuyorsan secebilir miyim?
Bir ay ne zalım.Avatara da 1 ay Foxy koy.
İddilar böyle başlıkta genellikle sende modaya uy istedim :/He.
Olur.
Bir ay ne zalım.
Seninki nedir?İddilar böyle başlıkta genellikle sende modaya uy istedim :/
Mw yi çekmeye çalışıyom bataklığna başarırsam öğrenirsinSeninki nedir?
O gelmez tufaya. Biliyor inmeyeceğini.Mw yi çekmeye çalışıyom bataklığna başarırsam öğrenirsin
Avatar konusunda kesin bir şey söylemedim daha. Mert iyi bir teklifle gelirse ekleriz.Yeni iddialar eklendi ve eskileri güncellendi. Değişiklik yapılmayacak. Sonra ağlamayın.
Foxy kalıyor o zaman.O gelmez tufaya. Biliyor inmeyeceğini.
Avatar konusunda kesin bir şey söylemedim daha. Mert iyi bir teklifle gelirse ekleriz.
Eyvah. :/Foxy kalıyor o zaman.
İyi işte bende tersini söylerim o da inmez der Sana da Foxyi kitledim dskjafghkasdfO gelmez tufaya. Biliyor inmeyeceğini.
Avatar konusunda kesin bir şey söylemedim daha. Mert iyi bir teklifle gelirse ekleriz.