Sen ne karar verdin önce onu bir söyle de öyle.Karar verde senle girek
Sen ne karar verdin önce onu bir söyle de öyle.Karar verde senle girek
Toriko>Lotr mu. Eyvah. Bu çok ağır olur.Aslında Smokera yapılanı sana da yapabiliriz.
Toriko>Lotr falan dersin parantez içinde, bir de en sevmediğin karakterin avatarını koyalım. Kimse artık.
Maksat da ağır olması zaten. :SToriko>Lotr mu. Eyvah. Bu çok ağır olur.
En sevmediğim karakter yok. Karasakal'dan pek hazzetmiyorum ama.
Garp bim poşetidir yazacan parentezeToriko>Lotr mu. Eyvah. Bu çok ağır olur.
Sen de Zor çöptür yaz.Garp bim poşetidir yazacan parenteze
Benim için konu başına eklediğin parentez içinden daha rahat olur buSen de Zor çöptür yaz.
İddiamda emin olsam da o şeyi bahse konu etmek bile utanç verici, hayır onu yapamam.Maksat da ağır olması zaten. :S
Teachin bi avatarı artı o yazı -tekrar yazasım gelmedi- senin için iyidir. Smokerla aşağı yukarı aynı iddaa olmuş olur ama sana uyuyor.
Olabilir. Tamam aldım bunu.Garp bim poşetidir yazacan parenteze
Gerçekleri elbet kabullenmek zorunda kalacaksın Yusuf, gel inat etme, Smoker gibi şarta bağli olsa da kabullenmeye çalış.Toriko>Lotr mu. Eyvah. Bu çok ağır olur.
Aynı taraftayız o yüzden üstüne gelmeyeyim.İddiamda emin olsam da o şeyi bahse konu etmek bile utanç verici, hayır onu yapamam.
Olabilir. Tamam aldım bunu.
İkisinin aynı cümle içinde geçmesi bile rahatsız ederken bunu gerçek olarak kabul etmemi ciddi ciddi beklemen ne güzel.Gerçekleri elbet kabullenmek zorunda kalacaksın Yusuf, gel inat etme, Smoker gibi şarta bağli olsa da kabullenmeye çalış.
O olmazdı. :/Aynı taraftayız o yüzden üstüne gelmeyeyim.
Bu arada lafı geçince bu hafta bi daha izledim serinin ilk iki filmini.