Şunu görünce istemsizce gülümsedimNope, Torikodaki kalite ve derinliģi görünce daha iyisinin yapılamayacaģını idrak edip hayata küserdi.
Şunu görünce istemsizce gülümsedimNope, Torikodaki kalite ve derinliģi görünce daha iyisinin yapılamayacaģını idrak edip hayata küserdi.
Ben ile Selim üzerinde kafa yordu? Nasıl iyi değil mi?şu lotr toriko muhabbetini bırakın.Kusasım geliyor
Düzenin yıkılması lazım. Dayak yese bile düzeni devam ediyorsa hala daha yonkou ise nasıl inmiş sayabiliriz? Seri içerisinde hala daha Yonkou olarak yoluna devam etmiş olacak.@Smoker Diyelim Big Mom yenildi ama Yonko olarak kaldı inmiş mi kabul edeceğiz inmemiş mi ?
Kullanırım tabi.Foxy kalmasın, benim ayarlayacağım bir avatarı kullanır umarım Yusuf bey.
Zaten öyle olacak. İlk sayfada yazıyor. Avatar belli değil sadece.@ch3rl0b11n
Sen de Garp ile ilgili bir şey yaz parantezine. Roger Garp'ı madam etmiştir yazabilirsin. 2 haftalığına tabi.
daha yeni kutsal kitap silmarillionu tekrar hatim ettiğimden toriko ile kıyaslanınca Kid e bağlayıp çarmıha geresim geliyorBen ile Selim üzerinde kafa yordu? Nasıl iyi değil mi?
Avatar olayı fazla sıkıntı değil bence. Asıl olay parantez içi yazılarda ya da yaptırılacak işlerde.Kullanırım tabi.
Zaten öyle olacak. İlk sayfada yazıyor. Avatar belli değil sadece.
Şimdi anketteki ''İnmek'' kelimesi argodaki yenilmek anlamında olabilir o yüzden sordum.Şimdiden onu da belirleyelim ki daha sonra caymalar olmasınDüzenin yıkılması lazım. Dayak yese bile düzeni devam ediyorsa hala daha yonkou ise nasıl inmiş sayabiliriz? Seri içerisinde hala daha Yonkou olarak yoluna devam etmiş olacak.