Avatar tamamdır. Ana mesaja ekletebiliriz.İnmeyecek diyenlerin tırsmasına gerek yok, çünkü inmeyecek.
Mert çok fena avatarlar hazırlıyor. Bu kadar acımasız olmasını beklemiyordum. O avatarlar gelince gör sen cesaret vermeyi.
Avatar tamamdır. Ana mesaja ekletebiliriz.İnmeyecek diyenlerin tırsmasına gerek yok, çünkü inmeyecek.
Mert çok fena avatarlar hazırlıyor. Bu kadar acımasız olmasını beklemiyordum. O avatarlar gelince gör sen cesaret vermeyi.
Süresini de ben belirleyeyim madem. 10 gün. Üstü kurtarmaz.Avatar tamamdır. Ana mesaja ekletebiliriz.
Adaş gel senle de bir iddiaya girelim.İçeriğini ve derinliğini daha sonra belirleriz.1 ay boyunca sen illallah ettiğin zoro'yu tut en iyi zoro'cu ol, bende nefret ettiğim serinin en büyük balonu olan dofy'i tutayım@Millennium Wizard İddiaya gireceksen düşer de, ama fazla açılma. Dof'u bitirmek için 2 yıllık büyük planın parçasını yaşıyoruz.
Ben zaten Zoro'cuyum ama Dof'a hakaret etmek sana yakışmıyor. İstiyorsan Usopp'cu olayım daha güzel olur.Adaş gel senle de bir iddiaya girelim.İçeriğini ve derinliğini daha sonra belirleriz.1 ay boyunca sen illallah ettiğin zoro'yu tut en iyi zoro'cu ol, bende nefret ettiğim serinin en büyük balonu olan dofy'i tutayım
İddiaya girdikten sonra verdiği sözü tutmayacak kadar karaktersiz, kişiliksiz ve kalitesiz birini banlasak ne olur?Aynı rahatlık.
İddia şartlarını yerine getirmeyip çamura yatanlar banlanacak mı?
Güzel olur.İddiaya girdikten sonra verdiği sözü tutmayacak kadar karaktersiz, kişiliksiz ve kalitesiz birini banlasak ne olur?
sshh çaltırma lan.Niye oyun bozanlık yapıyon.İki türlüde karlı çıkacaktık.Bu arada krala hakaret edeceğimi düşündüğün için seni kınıyorum.Galbimi gırdın .Usopp'çu olmak öyle kolay değil.Önce onun hislerini anlamalısın.Kalbinde ki gizli adayı bulmalısın :/Ben zaten Zoro'cuyum ama Dof'a hakaret etmek sana yakışmıyor. İstiyorsan Usopp'cu olayım daha güzel olur.
En az bir aydan başlamalı. :SSüresini de ben belirleyeyim madem. 10 gün. Üstü kurtarmaz.