Fikir adamı Dragon balondurdan daha iddialı bence. Doffy çöp yazabilirim sıkıntı yok.Böyle dandik iddia mı olur ya. Diğerlerinin arasına koyarken utanır insan. O Doffy çöptür yazsın sen Dragon balondur yaz. Avatarları da biraz şenlendirin.
Fikir adamı Dragon balondurdan daha iddialı bence. Doffy çöp yazabilirim sıkıntı yok.Böyle dandik iddia mı olur ya. Diğerlerinin arasına koyarken utanır insan. O Doffy çöptür yazsın sen Dragon balondur yaz. Avatarları da biraz şenlendirin.
Adamın avatarı zaten dolu şuan. Onu başka biriyle girerim belki :/Böyle dandik iddia mı olur ya. Diğerlerinin arasına koyarken utanır insan. O Doffy çöptür yazsın sen Dragon balondur yaz. Avatarları da biraz şenlendirin.
Çok sıradan böyle değişik bişiler olsa kabulümFikir adamı Dragon balondurdan daha iddialı bence. Doffy çöp yazabilirim sıkıntı yok.
Pelerinle ilgili detaylı bir konu demiştim ama onu atladık. Karşılığında Doffy için benzer bir konu iddiasına girebilirim.Çok sıradan böyle değişik bişiler olsa kabulüm
Sen iste yeter.@Smoker, İdda'nın üzerine ekleme daha yapabiliyormuyuz ? Çok sade kaldı benim ki.
Çok zahmetli yahuPelerinle ilgili detaylı bir konu demiştim ama onu atladık. Karşılığında Doffy için benzer bir konu iddiasına girebilirim.
Hayır değil. Balon denince her yönden boş biri beliriyor, fikir adamı karaktere en azından başarılı bir yan katıyor.Fikir adamı Dragon balondurdan daha iddialı bence. Doffy çöp yazabilirim sıkıntı yok.
Acaba kim sana yeşil torba avatarı önerecek.Adamın avatarı zaten dolu şuan. Onu başka biriyle girerim belki :/
O avatara karşılık nickini "Bege>Pekoms" yapsa anca kurtarır.Mert'e güvendik. Crocodile'ı tahmin ediyordum da Smoker'ı bu işe karıştıracağını tahmin etmemiştim. Çok kirli oynadı seni de hedef alarak.
Ama kendisi dandik bi Ace avatarıyla kurtulabileceğini sanıyor. Parantez içine Bege>Pekoms yazması lazım. Yine bir aylığına. Tabi cesareti varsa.
Kazanacağını düşünerek gireceksin iddiaya zaten.Çok zahmetli yahu
Sen yazacak bişiler bulursun ben bulamam Sıkıntı orda.Kazanacağını düşünerek gireceksin iddiaya zaten.
Pelerin konusunu kabul edersen detaylı Doflamingo vs Luffy analiz konusu açarım. Luff tek başına kazanmıştır önermeli. Büyük teklif düşün bunu.
@Daredewill Kusura bakma :/