Yok canım senin konu benimkinden daha inandırıcı ve destekli.Sen yazacak bişiler bulursun ben bulamam Sıkıntı orda.
Yok canım senin konu benimkinden daha inandırıcı ve destekli.Sen yazacak bişiler bulursun ben bulamam Sıkıntı orda.
Kabulümdür.Mert'e güvendik. Crocodile'ı tahmin ediyordum da Smoker'ı bu işe karıştıracağını tahmin etmemiştim. Çok kirli oynadı seni de hedef alarak.
Ama kendisi dandik bi Ace avatarıyla kurtulabileceğini sanıyor. Parantez içine Bege>Pekoms yazması lazım. Yine bir aylığına. Tabi cesareti varsa.
1 ay Dof avatarı kullancağımı söylemiştim onun üzerine 1 hafta Mihawk, 1 hafta Ramsay Snow avatarı kullanıcam parantez içinede Dof > All ve Aokiji çöptür yazacağım.Sen iste yeter.
Adam hakında toplasan 5 satır bilgi yazmak zorken sen detaylı analiz istiyon zor iş o ya başka bişi bulYok canım senin konu benimkinden daha inandırıcı ve destekli.
Sitede yeminle Dofy diyecek adam kalmayacak. Yalan yazacaksın yani. Ben kazanırsam ama şenlik var. Dofy vs yonkoular açacağım. Shanks'ın üstüne binecek Dofy. Bunu ben değil en sağlam Lufyci Shanks sevici arkadaş yapacak.Kazanacağını düşünerek gireceksin iddiaya zaten.
Pelerin konusunu kabul edersen detaylı Doflamingo vs Luffy analiz konusu açarım. Luff tek başına kazanmıştır önermeli. Büyük teklif düşün bunu.
@Daredewill Kusura bakma :/
Hiç yoktan iyidir.O avatara karşılık nickini "Bege>Pekoms" yapsa anca kurtarır.
Tamamdır.Kabulümdür.
Karışıklık olmasın, parantez içini kabul ediyorum.Hiç yoktan iyidir.
Tamamdır.
Tüh!Karışıklık olmasın, parantez içini kabul ediyorum.
Konuya karşılık uzun süre şu avatar?Adam hakında toplasan 5 satır bilgi yazmak zorken sen detaylı analiz istiyon zor iş o ya başka bişi bul
Yok gayce şeyler koymamKonuya karşılık uzun süre şu avatar?