Bu konuda uzlaşamayacaz senle. Sadece parantez içi o zamanYok gayce şeyler koymam
Bu konuda uzlaşamayacaz senle. Sadece parantez içi o zamanYok gayce şeyler koymam
Tamamdır.Bu konuda uzlaşamayacaz senle. Sadece parantez içi o zaman
Biliyorum. Tek teminatım bunu birlikte göğüsleyecek olmamızda. Ve bu ihtimal düşükte değil. Hatta bunu bekliyordum dayak yiyeceğini.Biz batarsak, sen de yanımızda geliyorsun yalnız.
Şuan ki iddiaya girsen ne irmesen ne. Çok rahatsın.Çok sıradan böyle değişik bişiler olsa kabulüm
İnmeyecek diyenlerin tırsmasına gerek yok, çünkü inmeyecek.
Mert çok fena avatarlar hazırlıyor. Bu kadar acımasız olmasını beklemiyordum. O avatarlar gelince gör sen cesaret vermeyi.
Big Mam öyle bir dayak yiyecek ki paralel evrenden bu olayı izleyen Sauron benden de beteri varmıs diyecek.İnmeyeceği kesin zaten. İçim rahat. Kardemir Karabükspor-Barcelona maçında, Barcelona'ya parayı basmış gibi rahatım.
Neresi az kalmış bro? Hmm karşılıklı girebiliriz çok istiyorsan.@Alpamis Senin iddialar az kalmış ya, biraz daha arttırsak mı ki acaba?
Az tabi ya, seni gözüme kestirdim karşı taraftan girelim diyorum.Neresi az kalmış bro? Hmm karşılıklı girebiliriz çok istiyorsan.
Konu açma işlerinden pek anlamıyorum ben lo.:S Ama istersen iddianın sonucu öğrenildikten sonrası için açılan bu konuda 2 hafta boyunca tartışmaların içinde olacağım ve dediğin gibi Kid'i savunacağım?Az tabi ya, seni gözüme kestirdim karşı taraftan girelim diyorum.
Mom inerse detaylı bir Kid vs Luffy konusu açacaksın. Kid'e oy verip, konu boyunca mantıklı argümanlarla Kid'i savunacaksın. İnmezse de ben tersini yapıcam.
Tabi bu süre boyunca forumda bu konunun açılmaması gerekiyor, açılırsa iddia geçersiz sayılır diyelim.