Killer’ı yalnız bırakmayalım diye destek verdik yazdığına bak.Marco’nun bir tık üstü, çok fark yok ama Marco’nun hakkı yemem.
Killer’ı yalnız bırakmayalım diye destek verdik yazdığına bak.Marco’nun bir tık üstü, çok fark yok ama Marco’nun hakkı yemem.
Serideki dövüşlerin %90'ı karada. Doldursalar ne yazar sedaaaaWB kafasında aile istiyor sadece. Hikayesinde aile olarak gördüğünü söylemişti Bepoları. Doffy'i 13 yıl kin besleyip ezeli düşmanı olması da Doffy'i abisi gibi görüp aileden saymasıydı. WB'nin tayfasında tayfa içi zarar vermek altın kural bozmaktı. Doffy ailesinde birbirine zarar vermekte kan kuralını bozmaktı. Bizzat bunu kendi bozduğu içinde Doffy'nin kardeşini öldürmesi aile kavramını bozan bir yanlıştı. Rosa'da da aileye vurgu yapmıştı. O yüzden Law'ın güç bakımından tayfaya o kadar önem verdiğini sanmıyorum. Ona aile olsunlar.
Tayfa için denizde uzmanlar denildi ya. Onun altını doldursunlar yeter bana.
Şuan ki savaşa odaklıyım. Gerisini sonra düşünürüz :dd.dSerideki dövüşlerin %90'ı karada. Doldursalar ne yazar sedaaaa
O savaş bitti çoktan. Seninki ölmeden Garp reis yetişecek ama umudunu yitirmeŞuan ki savaşa odaklıyım. Gerisini sonra düşünürüz :dd.d
Son durum böyle mi şimdi dostum?Killer = (Şanji+Zolo+Jinbe)%2.61
Kdv hariç bu.Son durum böyle mi şimdi dostum?
Zoro'nun iki kılıçla yendiği biri üstelik dövüş öyle uzun bile sürmedi. Elinde asıl silahları olsaydı da durum yine değişmezdi en fazla 2 dakika fazla mücadele ederdi. YC3 bile olduğu muamma zaten rakip olarak karşısına Hawkins geldi. Buradan rakibi olan Hawkins'e bakarak seviyesini ölçmek çok doğru olmaz ama uzun bir süre mücadele etmiş ve yorulmuş olacak ki Law ve Kid'in yanına gidemedi.
En fazla ederi YC3'tür. Zoro uykusunda bile tokatlar bunu.
Ayrıca seviyesi sağ kol veya sağ kol altıdır diye anket açmışsın ama kime göre sağ kol kime göre sağ kol altı?
Kid'e göreyse onun sağ kolu ama Yonkou komutanlarıyla bir kıyaslama varsa bırak sağ kolu üçüncü kol bile etmeyebilir.