Law'da bari bütün tayfa yoktu ve Teach de yayık karakter olduğu için az varlık gösterdi. Bunda bütün tayfası var adamın yav hiç şansı yok veletin.Kid Shanks'a bir fiske vurabilirse öpüp başına koysunlar. O derece bir fark olacak aralarında.
Law'da bari bütün tayfa yoktu ve Teach de yayık karakter olduğu için az varlık gösterdi. Bunda bütün tayfası var adamın yav hiç şansı yok veletin.Kid Shanks'a bir fiske vurabilirse öpüp başına koysunlar. O derece bir fark olacak aralarında.
Yenildi zatenZoro ile kapışsa yenilir ama Zoro’ya yakın seviyededir. Zoro’dan sonraki en güçlü sağ koldur.
Law kadar beklemiyorum bakalım.Oda Shanks’ın tüm müttefiklerini ortama getirmiş o Allah’ın emri. Ama Kid ve Killer bayağı kafa kafaya gidebilir rakipleriyle sürpriz olmaz benim için. Oda’nın tarzı az çok böyle.
Berabere sayılır o.Yenildi zaten
İddiaya girelim mi?Law kadar beklemiyorum bakalım.
Yok herkesle girerim senle girmem. Senle girersem Roger uyanıp Kid'le vs atar yenilir.İddiaya girelim mi?
Ben 10 iddaya girdiysem 5’ini kaybetmişimdir.Yok herkesle girerim senle girmem. Senle girersem Roger uyanıp Kid'le vs atar yenilir.
Ben 10 iddaya girdiysem 5’ini kaybetmişimdir.
Gel benleYok herkesle girerim senle girmem. Senle girersem Roger uyanıp Kid'le vs atar yenilir.