Kata, Shanks'tan tek yemez mi diyorsunSağ kol etmediği barizdi şaşıracak bir şey yok.
Kata, Shanks'tan tek yemez mi diyorsunSağ kol etmediği barizdi şaşıracak bir şey yok.
Sağ kol etmediği barizdi şaşıracak bir şey yok.
Tek yemez zaten çeyrek yer.Kata, Shanks'tan tek yemez mi diyorsun
Adam imparatordan tek yedi diye niye sağ kol etmiyor? Luffy de yaşadı aynısnı, Kaido’yu yendiği haliyle.Sağ kol etmediği barizdi şaşıracak bir şey yok.
Saldırıyı asıl kendisi yememesine rağmen tek yedi Killer ahahqwhqfwqdqwAdam imparatordan tek yedi diye niye sağ kol etmiyor? Luffy de yaşadı aynısnı, Kaido’yu yendiği haliyle.
Saldırıyı asıl kendisi yememesine rağmen tek yedi Killer ahahqwhqfwqdqw
Kata bile yer gibi duruyor reis.Kata, Shanks'tan tek yemez mi diyorsun
Sana göre op olmuyor allahtan.King'in iplemediği ataktan daha zayıfını yedi diye tek yiyen adam sağ kol olmuştu yoksa.Sag kol hâlâ
king ile ilgili herhangi bir yorumuna güvenmiyorum ben sen konusunca daha çıkan kana kan değil diyen kişisinKata bile yer gibi duruyor reis.
Sana göre op olmuyor allahtan.King'in iplemediği ataktan daha zayıfını yedi diye tek yiyen adam sağ kol olmuştu yoksa.
Adamın yediği oni giri atağında kan çıkmadığını iddia eden sen değilmişsin gibi yazmıyormusun bide bunu. Killer King'in ciddi etkilenmediği bir ataktan daha zayıfını yiyip yeri öpmüş bir isim. King'ten bile net zayıftı Wano haliyle.king ile ilgili herhangi bir yorumuna güvenmiyorum ben sen konusunca daha çıkan kana kan değil diyen kişisin