Hata payını koymadım. Onu da koyarsam 2.61+-(0.161)Son durum böyle mi şimdi dostum?
Hata payını koymadım. Onu da koyarsam 2.61+-(0.161)Son durum böyle mi şimdi dostum?
Bu tayfa suyun içinde kk tayfasıymış bel hizasını geçtikten sonra.Tayfa için denizde uzmanlar denildi ya. Onun altını doldursunlar yeter bana.
Savaşı göstermesini beklemiyorum zaten geçti o iş. Benim için mühim olan vermiş olacağı hasar. Kol bacak ya da göz 3 uvzundan birini alması o savaştan kalan herhangi bir şey. :dd.d Birde kullandığı haki türü çok konuşuldu. Ona da değinilir umarım ne olduğu.O savaş bitti çoktan. Seninki ölmeden Garp reis yetişecek ama umudunu yitirme
Bakıcez seviyeleri neymiş. Boşa söyletmiş olmasını beklemiyorum Oda'nın ben onu. O gemi batmış olmalı en azından.Bu tayfa suyun içinde kk tayfasıymış bel hizasını geçtikten sonra.
Maskülen hakiSavaşı göstermesini beklemiyorum zaten geçti o iş. Benim için mühim olan vermiş olacağı hasar. Kol bacak ya da göz 3 uvzundan birini alması o savaştan kalan herhangi bir şey. :dd.d Birde kullandığı haki türü çok konuşuldu. Ona da değinilir umarım ne olduğu.
Bakıcez seviyeleri neymiş. Boşa söyletmiş olmasını beklemiyorum Oda'nın ben onu. O gemi batmış olmalı en azından.
Suyun içinde Law'ın tayfa...Bu tayfa suyun içinde kk tayfasıymış bel hizasını geçtikten sonra.
Bak buraya 2 ay sonra hatırlatırım dedim daha bir ay geçmeden bitti olay...Girelim de benim 3 aylık iddaa var 2 ayı kaldı. o bitince kılık değiştirebilirim.