Düşününce doğru gaza geldim birazBunda abartılı bir şey yok ki Dof ailesinin çapı ne. Killer için çıtır çerez Pica falan.
Düşününce doğru gaza geldim birazBunda abartılı bir şey yok ki Dof ailesinin çapı ne. Killer için çıtır çerez Pica falan.
Dof dahil sandım ben. Dof serisinden iki tekme üzerine Law’a yaptığı tarifeyi yapar Killer bayılır. @II. InvictusDüşününce doğru gaza geldim biraz
Dof dahil değil o kadar da değil Oha deli danaya girer gibi girerler öyle. Ha ama Kid reis Dof dahil olsa da alır. Zaten Dof, Kaido indirmiş Kid'i görünce savaşmaz elini öper iki silah teklifi yapar sonra zincirleri elimde tutuyorum diye ortalıkta gezinir.Dof dahil sandım ben. Dof serisinden iki tekme üzerine Law’a yaptığı tarifeyi yapar Killer bayılır. @II. Invictus
Bak bak nasıl da yaranmaya çalışıyor yazılan eksileri artıya çevirmek için.Dof dahil sandım ben. Dof serisinden iki tekme üzerine Law’a yaptığı tarifeyi yapar Killer bayılır. @II. Invictus
Jackle savaşsın Jack dokunamaz bile KatayaDüşük Zorlukmuş. Kata herhangi bir YC3'e düşük zorluk atar mı o belli değil.
NeZaten Dof, Kaido indirmiş Kid'i görünce savaşmaz elini öper iki silah teklifi yapar sonra zincirleri elimde tutuyorum diye ortalıkta gezinir.
@Montana x @SodexBak bak nasıl da yaranmaya çalışıyor yazılan eksileri artıya çevirmek için.
Montana bana cehennemlik demedi en azından öyle bir fark var.@Montana x @Sodex
@II. Invictus x @Whitebear D bu ikililer arasındaki 7 farkı bulun.
Hileli soru fark yok