Bm'nin havada takla atarak Napolyonlar vurması sonucu başım ağrıyor diyen adam, Dofun iplerine gıdıklanmaz bile.
Usta uykun gelmiş baya yanlış okumuşsun git yat sabah konuşalım. Bugün mesaiyi ben devralayım konuya ben bakarım.@Büyük Komutan Sakazuki ne savunduğun belli değil, başka konuda ödül gücü yansıtıyor diyorsun gidip 3 milyarlık İmparator ödülü almış adama amiral altı diyorsun, bir de burada Jinbe’yi alamaz deyip Dof’u tekler diyorsun.
Kid’e amiral altı deyip, Killer vs Jinbe belli olmaz falan demiyor musun?Usta uykun gelmiş baya yanlış okumuşsun git yat sabah konuşalım. Bugün mesaiyi ben devralayım konuya ben bakarım.
Amiraller 3 milyarlık adamlar mı bir de amiralci olacaksın cık cık. Kid 3lük adam zaten Sky hemen altına dibine koymuş sürahide sağ kola falan yakın değil yani. İmparatorlar 4se Amirallerin en kötüsü 3.5 olmalı.Kid’e amiral altı deyip, Killer vs Jinbe belli olmaz vs demiyor musun?
Benim için ünvanların önemi yok. Senin mantığınla yaklaşıyorum olaya anlaman lazım. Yonko>Amiral>Kid diyorsun ve adam 3 milyarlık imparator ödülü almış.Amiraller 3 milyarlık adamlar mı bir de amiralci olacaksın cık cık. Kid 3lük adam zaten Sky hemen altına dibine koymuş sürahide sağ kola falan yakın değil yani. İmparatorlar 4se Amirallerin en kötüsü 3.5 olmalı.
Killer vs Jimbei belli olmaz çünkü ikiside tavanını çizecek adamla kapışmadı ikiside yiyebilir birbirini ama Wano sonrası Killer daha da güçlenmiştir Killera yakınım ben
@sensey ne diyor bu?Benim için ünvanların önemi yok. Senin mantığınla yaklaşıyorum olaya anlaman lazım. Yonko>Amiral>Kid diyorsun ve adam 3 milyarlık imparator ödülü almış.
Haterlık yapmaya devam edin, Kid tayfası Elbaf’a böyle gidiyor. Herkesi patlatacaz.
Bizim tayfanın Elbafta uyguladığı tarifeHaterlık yapmaya devam edin, Kid tayfası Elbaf’a böyle gidiyor. Herkesi patlatacaz.
Bm'nin havada takla atarak Napolyonlar vurması sonucu başım ağrıyor diyen adam, Dofun iplerine gıdıklanmaz bile.