Hocam resim değiştirmişsin hayırlı olsun da King mevzu olunca bir kayboluyor gibisin hayırdır inşallahGittim geldim hâlâ aynı konu
Hocam resim değiştirmişsin hayırlı olsun da King mevzu olunca bir kayboluyor gibisin hayırdır inşallahGittim geldim hâlâ aynı konu
Yok da sen bana şikayet ediyorsun duruma el at gibisinden, biz de senin gibi düz üyeyizOlsa yapacakmışsın gibi duruyor.
Yok ya senin açtığın konu ya fikrini merak ediyorum bu tarz durumlarda.Yok da sen bana şikayet ediyorsun duruma el at gibisinden, biz de senin gibi düz üyeyiz
Senle vardiyalı sürekli böyle sorular soralım hocam.Yok ya senin açtığın konu ya fikrini merak ediyorum bu tarz durumlarda.
King ve Kata’dan güçlü diyor insanlar ki bu doğru.Yok ya senin açtığın konu ya fikrini merak ediyorum bu tarz durumlarda.
Bu ikili baya darlayacak gibi şimdiden sabır diliyorum @MontanaSenle vardiyalı sürekli böyle sorular soralım hocam.
Öncelikle teşekkür ederim. OP serisi ile ilgilenmiyorum nadiren yazarım o kadar. Hay Kinginize banlanacam sizin yüzünüzden.Hocam resim değiştirmişsin hayırlı olsun da King mevzu olunca bir kayboluyor gibisin hayırdır inşallah
Yattığım yerden otomatik oturur pozisyona geçtim.Amiralcilerle Yonkocuları kapıştıracak konu açsam mı?
Ben Luffy'yi de seviyorum Zoro'yu da seviyorum. Tabi Luffy'yi daha fazla seviyorum fakat Katakuri'nin, King'den daha güçlü olduğunu düşünme sebebim tamamen gözlemlerime dayanıyor.Katacılarda Lufy fanı. Herkes saflarını sık tutuyor. Bu arada King>Kata objektif bir yorumcu olarak.