Kata savunup Luffy fanı olmayan kişiler gördüm ben. Ama King savunup Zoro fanı olmayan birini görmedim daha @Mewtwo hariç.Katacılarda Lufy fanı. Herkes saflarını sık tutuyor. Bu arada King>Kata objektif bir yorumcu olarak.
Ben zoro fanı değilim. MW de Zoro fanı değil.Kata savunup Luffy fanı olmayan kişiler gördüm ben. Ama King savunup Zoro fanı olmayan birini görmedim daha @Mewtwo hariç.
Queen'e karşı şansları var eğer Sulong olurlarsa kazanabilirler de ama Queen'in görünmezlik olayı var bu da onu daha tehlikeli yapar eğer görünmezlik yeteneğini kullanmazsa başa baş kapışabilirler. Queen dışındaki bütün YC2'lerle kapışabilirler Queen'i bu konuda diğer YC2'lerden üstün görüyorum.Bence Queen'e karşı kazanamaz ikisi de. YC2 seviyesi görmüyorum ama çokta uzak değillerdir.
İnanmam.Ben zoro fanı değilim. MW de Zoro fanı değil.
Sana bir şey diyemem de MW Zoro fanı değil güzel fıkraymış.Ben zoro fanı değilim. MW de Zoro fanı değil.
Killer Montana'nın önünde saygı duruşuna geçer.2 gündür çok aksi , aksi @Montana >= Killer
Olsa yapacakmışsın gibi duruyor.Napayım beni bu şekilde etiketleyip duruyon, ban yetkim mi var?