Ben bile memnun değilimUlan Bepo'dan memnun tek kişi ben miyim şu forumda?
Ben bile memnun değilimUlan Bepo'dan memnun tek kişi ben miyim şu forumda?
9 kının toplamından güçlü dedin demedim. Burdan bu anlamı nasıl çıkardın... 4 kızıl kın ortak saldırılarında çapraz şekilde Oden'in kalıcı olmayan biraz daha küçük versiyonu yara attılar Kaido'ya. Bu yarayı bırakan 4lünün herhangi birinden nasıl daha güçlü Killer onu soruyorum kendisi yara bile bırakamamışken.9 adamın toplamından mı güçlü dedim?
Luffy, Kaidoya kalıcı yara bırakamadı kınlar daha güçlü.Kaido'ya kalıcı olmasa da yara bırakan 4 kızıl kından güçlü nasıl oluyor mesela Killer? Hiç bir şekilde yara bırakmamışken?
Mesele Kid ve Killer olunca adam Luffyciliğe soyundu.Luffy tek başına hepsini temizler zaten nerdeyse diğerlerine gerek yok.
Luffy kılıç ustası değil.Luffy, Kaidoya kalıcı yara bırakamadı kınlar daha güçlü.
@Montana Killer, Hawkinsin kolunu aldı ve öldürdü. Hawkinse kalıcı yara bırakamayan Zoro ve Law nasıl daha güçlü oluyor ? Anketi yanlış açmışsın hemen düzelt bakayıp Killer sağ kol üstü mü sağ kol mu ?
Mesele Kid ve Killer olunca adam Luffyciliğe soyundu.
Montana Killer, Hawkinsin kolunu aldı ve öldürdü. Hawkinse kalıcı yara bırakamayan Zoro ve Law nasıl daha güçlü oluyor ? Anketi yanlış açmışsın hemen düzelt bakayım Killer sağ kol üstü mü sağ kol mu ?Luffy kılıç ustası değil.
Gerçeği söylemek Luffy'cilik olmuş. Sağ kol+ seviyesiydi bence ryou öğrenmiş Luffy. Bu seviyedeki herkes kınları alabilir.
İçerden zarar verdiği için yara bırakamadı. Onu geçtim, daha kınlar bile yara bırakamadı ki. Kaido, Oden'in yarasını açacak kadar güçlü değilsiniz diyor. Kınlar sığ kesiklerden başka bir şey yapamadı, Killer ise derisini aşmak yerine içeriden zarar veriyor. Bir zahmet kesik bırakamasın.9 kının toplamından güçlü dedin demedim. Burdan bu anlamı nasıl çıkardın... 4 kızıl kın ortak saldırılarında çapraz şekilde Oden'in kalıcı olmayan biraz daha küçük versiyonu yara attılar Kaido'ya. Bu yarayı bırakan 4lünün herhangi birinden nasıl daha güçlü Killer onu soruyorum kendisi yara bile bırakamamışken.
Shusui'li Zoro yc3 seviyesi dedim ki orda 2 kılıçla dövüştü Zoro.Montana Killer, Hawkinsin kolunu aldı ve öldürdü. Hawkinse kalıcı yara bırakamayan Zoro ve Law nasıl daha güçlü oluyor ? Anketi yanlış açmışsın hemen düzelt bakayım Killer sağ kol üstü mü sağ kol mu ?
Kalıcı yara nerede? isteseymiş öldürseymiş. Killer dayağını da yedi sonra öldürdüShusui'li Zoro yc3 seviyesi dedim ki orda 2 kılıçla dövüştü Zoro.
Law da dayak yediği halde istese öldürücekti Killer'ı.
Baya kötü örnekleme olmuş.
Killer istemsiz öldürüyor adamın saldırılar harbi sıkıntılı. Adamın bir isimli saldırısı direkt kelle almaya yönelik misal Beheading ClawsKalıcı yara nerede? isteseymiş öldürseymiş. Killer dayağını da yedi sonra öldürdü
@Croc Bayılır. Ben de severim aslında ama keşke performansını gösterse Oda bize.
Dövüş performansı olarak bir beklentim yok. Tıp eğitimli bir peluş ayı olarak varlığını sürdürmesi benim için yeterli. Bir de rotacısıydı galiba Law'ın. Daha ne olsun.Ben bile memnun değilim