Reisin adının geçmesi bile haterları kudurtuyor.Konu Killer'ın seviyesi
Mesajlar Sanji haterlarının ağlamalarıyla dolu...
Reisin adının geçmesi bile haterları kudurtuyor.Konu Killer'ın seviyesi
Mesajlar Sanji haterlarının ağlamalarıyla dolu...
Yine kendi fikrini gerçekmiş gibi yazıyorsun... Çok komik adamsın.Shusui'li Wano başı Zoro yc3
Shusui'siz yc4 Killer dövüşü zamanı, Killer burda yc5 filan.
Enma'lı Zoro yc2
Bilinçsiz kral hakili Zoro nerdeyse sağ kol
Bilinçli sağ kol+
Şu an nerdeyse amiral seviyesi
Killer'da yc3 filan. Yc2de sırıtmaz.
Şu kısma kadar ciddiydim skskskksksSanji asla supernovalar, Jinbei ve Yamato kadar guclu olamayacak. Judge’a baba, Daifuku’ya babacik diyen adamdan ne beklenir ki zaten
@Croc Bayılır. Ben de severim aslında ama keşke performansını gösterse Oda bize.Ulan Bepo'dan memnun tek kişi ben miyim şu forumda?
Gerçek demedim kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Yine kendi fikrini gerçekmiş gibi yazıyorsun... Çok komik adamsın.
Yoo gerçek dersin şimdi de...
Kaido'ya kalıcı olmasa da yara bırakan 4 kızıl kından güçlü nasıl oluyor mesela Killer? Hiç bir şekilde yara bırakmamışken?Jacki istismar eden, Kınların üzerinde performans verdi çatıda. Hem hiçbir kının bireysel çıkaramadığı hasarı çıkardı. Hem de Kaido'nun rüzgarına bile kepaze olan Kınlar bir yanda.. rüzgara çöp çeken 5 nova bir yana.. Asıl Killerı, Jack seviyesine koymak için alzheimer olmak lazım :d
Luffy tek başına hepsini temizler zaten nerdeyse diğerlerine gerek yok.Oda net olarak çatıdaki 5 genç > 9 kızıl kın dedi. Kızıl kınlar arasında üçüncü komutan eden var zaten. Killer en güçlü kızıl kını yer. Bana göre durum bundan ibaret
Tiksav şaşırtmıyor
9 adamın toplamından mı güçlü dedim?Kaido'ya kalıcı olmasa da yara bırakan 4 kızıl kından güçlü nasıl oluyor mesela Killer? Hiç bir şekilde yara bırakmamışken?