Sanji adaya Daifuku'nun cini seviyesinde geldi. Seviyeler öyle bir bir artmıyor. Jack'in baya üstünde profili var Killerın tertemiz İmparator sol kolu ederShusui'li Wano başı Zoro yc3
Shusui'siz yc4 Killer dövüşü zamanı, Killer burda yc5 filan.
Enma'lı Zoro yc2
Bilinçsiz kral hakili Zoro nerdeyse sağ kol
Bilinçli sağ kol+
Şu an nerdeyse amiral seviyesi
Killer'da yc3 filan. Yc2de sırıtmaz.
Cin Sanji’yi istismar ediyordu ya.Sanji adaya Daifuku'nun cini seviyesinde geldi. Seviyeler öyle bir bir artmıyor. Jack'in baya üstünde profili var Killerın tertemiz İmparator sol kolu eder
Her karakter aynı artmıyor. Sanji kendi arcında hiçbir power up almadı baktı Oda olmayacak böyle dedi bastı power up'ı. Mesela Luffy'de basamak basamak güçlendi.Sanji adaya Daifuku'nun cini seviyesinde geldi. Seviyeler öyle bir bir artmıyor. Jack'in baya üstünde profili var Killerın tertemiz İmparator sol kolu eder
Killer, Queenle gayet kafa kafa kapışır. Jackden de mamutşiş yaparHer karakter aynı artmıyor. Sanji kendi arcında hiçbir power up almadı baktı Oda olmayacak böyle dedi bastı power up'ı. Mesela Luffy'de basamak basamak güçlendi.
Aynen aynen ordan 2 Touch Blue.Killer, Queenle gayet kafa kafa kapışır. Jackden de mamutşiş yapar
Tamam biliyorum orak olayı travma etkisi yarattı sizin için. Ben de tahmin etmezdim kendi silahları bile elinde olmayan tek orağı kalmış adamın Zoroyu güzellik uykusuna yatırtacağınıAynen aynen ordan 2 Touch Blue.
Alzheimer başlamış galiba sende de dövüşün detaylarını unutmuşsun üzücü bu yaşta...Tamam biliyorum orak olayı travma etkisi yarattı sizin için. Ben de tahmin etmezdim kendi silahları bile elinde olmayan tek orağı kalmış adamın Zoroyu güzellik uykusuna yatırtacağını
Jacki istismar eden, Kınların üzerinde performans verdi çatıda. Hem hiçbir kının bireysel çıkaramadığı hasarı çıkardı. Hem de Kaido'nun rüzgarına bile kepaze olan Kınlar bir yanda.. rüzgara çöp çeken 5 nova bir yana.. Asıl Killerı, Jack seviyesine koymak için alzheimer olmak lazım :dAlzheimer başlamış galiba sende de dövüşün detaylarını unutmuşsun üzücü bu yaşta...