Yazdıklarımın altına mangayı tarafsız okuyan herkes imzasını atar.Fazla yanlama bu kadar...
Yazdıklarımın altına mangayı tarafsız okuyan herkes imzasını atar.Fazla yanlama bu kadar...
Yok daha neler! Shichibukai'lerin içinde bile Mihawk hariç YC1'lerle kapışacak ikinci bir adam yoktur. Cracker dediğin adam YC2 seviyeye yakın. Herifin öyle bir meyvesi var ki tek kişilik bir ordu gibi. Biraz kendini kasmış olsa çok başka bir seviye olurdu. Meyvesi de her türlü savaşta düşmanı epeyi zorlayacak kadar iyi bir meyve, özellikle çoklu muharebelerde çok iş yapacak bir meyve.Bepo sulong açarsa sağ kol seviyesine gelir bu arada. Sağ kol işini çok büyüttünüz. En son Cracker bu kadar büyültülüyordu Aokiji teki attı geçti.
Kılıç sayesinde orada diye yorumladım.Bir daha bakınca farkettim. Zoro Enma'ya mı bakıyor? @Montana
Mutlu olmuş güçlü kılıcı kaptık diyor içindenBir daha bakınca farkettim. Zoro Enma'ya mı bakıyor? @Montana
Usta o dünün haberi, Croco şuan Yc1 etmiyor diyen inkar aşamasındadır.Yok daha neler! Shichibukai'lerin içinde bile Mihawk hariç YC1'lerle kapışacak ikinci bir adam yoktur. Cracker dediğin adam YC2 seviyeye yakın. Herifin öyle bir meyvesi var ki tek kişilik bir ordu gibi. Biraz kendini kasmış olsa çok başka bir seviye olurdu. Meyvesi de her türlü savaşta düşmanı epeyi zorlayacak kadar iyi bir meyve, özellikle çoklu muharebelerde çok iş yapacak bir meyve.
Bu şaheser harcanmasın burada caps konusuna lütfen
Ne güzel manga tartışılıyor işte
Bir sorum olacak. Zaman atlaması öncesi Zoro mu yoksa Killer mı ?Ne güzel manga tartışılıyor işte