King emanet duruyor bunlar arasında.Sağ kol
King emanet duruyor bunlar arasında.Sağ kol
Yok ne sulongu karanlıktan korktuğu için ışık açık uyuyordur buHâlâ sulong Bepo bekleyen Law fanları var. Durum o kadar ümitsiz.
Evet sağ kol ama Kid tam olarak imparator olmadığı için imparator sağ kolu diyemiyoruz.Zoro için diyebiliyoruz hatta King’i nasıl yendiğini gördüğümüz için hükümet sağ kol dese bile sağ kol + rahatlıkla söylüyoruz.Sağ kol
Teach zamanı kadro açığı vardı oradan atandı oraya. Luffy hakkında düşüncene katılmıyorum ayrıca.Luffy g5 ile en güçlü imparator ama g5 çıkar Law ve Kid’e eşit olur. O zaman üçü de eşit derim, şimdi Law ve Kid aynıdır hemen hemen. Teach’in ilk imparator olduğu halinden güçlüdürler.
Mihawk şuan Kid’den güçlüdür ama altında adam yok maymunla mı yonko olacak?Teach zamanı kadro açığı vardı oradan atandı oraya. Luffy hakkında düşüncene katılmıyorum ayrıca.
Buggy yonko olmasa sence Mihawk - Kid - Law arasında kim yonko ilan edilir? Daha doğrusu hangisinin hakkı.
Fazla yanlama bu kadar...Evet sağ kol ama Kid tam olarak imparator olmadığı için imparator sağ kolu diyemiyoruz.Zoro için diyebiliyoruz hatta King’i nasıl yendiğini gördüğümüz için hükümet sağ kol dese bile sağ kol + rahatlıkla söylüyoruz.
Bir daha bakınca farkettim. Zoro Enma'ya mı bakıyor? @MontanaCevabı Oda vermiş.
Mahalleden 3 kişi toplansak Bepo'yu döveriz. Dediğin lafa bak allahını sevenBepo sulong açarsa sağ kol seviyesine gelir bu arada. Sağ kol işini çok büyüttünüz. En son Cracker bu kadar büyültülüyordu Aokiji teki attı geçti.