Sulong mod da sağ kol seviyesi bu pelüş ayıcık sbs de yazıldı. AMA sulong mod da ayrımını yapalım.
Sanji peluştan bile dayak yiyor ha...Sulong mod da sağ kol seviyesi bu pelüş ayıcık sbs de yazıldı. AMA sulong mod da ayrımını yapalım.
Şimdi sana bir şey söylerdim de mecra uygun değil.Baya talihsiz bir yorum olmuş yine.
Sanji asla supernovalar, Jinbei ve Yamato kadar guclu olamayacak. Judge’a baba, Daifuku’ya babacik diyen adamdan ne beklenir ki zatenSanji peluştan bile dayak yiyor ha...
Abi animeye göre konuşan biri sadece yanılır o kadar söyleyeyimBurada bir talihsizlik varsa o da senin izlediğinden bir şey anlamamış olmandır.
Valla öyle bir salaklık yapacaksa Oda bu seriyi yazarken başta güç olayına dikkat edecekti. Crocodile, Marinford'da Doflamingo ayarında görülüyordu. Doflamingo'yu yenen Luffy gitti Cracker'le 10 saat kapıştı. Nami olmasa ne olurdu belirsiz? Nasıl oluyorda Doflamingo ayarı adam bir anda YC3 seviyesinden YC1 seviyesine çıkıyor. O zaman YC1'ler amiral, amiraller Yonkou, Yonkou'lar KK seviye oldu!?Usta o dünün haberi, Croco şuan Yc1 etmiyor diyen inkar aşamasındadır.
Enma Zoro'nun sağ elinde. Zoro da yonko sağ kolu. Yoksa...Bir daha bakınca farkettim. Zoro Enma'ya mı bakıyor? @Montana
Oda’nın güç dengesi üzerine fazla düşündüğünü sanmıyorum, yoksa bu kadar fazla boşluk olmazdı zaten.Valla öyle bir salaklık yapacaksa Oda bu seriyi yazarken başta güç olayına dikkat edecekti. Crocodile, Marinford'da Doflamingo ayarında görülüyordu. Doflamingo'yu yenen Luffy gitti Cracker'le 10 saat kapıştı. Nami olmasa ne olurdu belirsiz? Nasıl oluyorda Doflamingo ayarı adam bir anda YC3 seviyesinden YC1 seviyesine çıkıyor. O zaman YC1'ler amiral, amiraller Yonkou, Yonkou'lar KK seviye oldu!?
Mihawk'tan sonra en güçlüsü olarak Doflamingo gösteriliyordu.