Bir kalksa zaten yeşilde normale dönecek, onu seven insanlarda gelinen noktada bir nefes alacaklar..Bak bu da böyleymiş diyecekler ahahahaWano yüzümüzü kara çıkartmayacak. İnanıyorum
O yeşil 2.0'da kalkar umarımaskdfjşal
Bir kalksa zaten yeşilde normale dönecek, onu seven insanlarda gelinen noktada bir nefes alacaklar..Bak bu da böyleymiş diyecekler ahahahaWano yüzümüzü kara çıkartmayacak. İnanıyorum
O yeşil 2.0'da kalkar umarımaskdfjşal
Araya biraz yeşillik serpiştirilmemiş ondan böyleSerinin en iyi dövüşlerinden birine bile bok atılıyor. Her şeyi bir kenara bırakın sadece seyir zevkine baksanız bile acayip bir şevk alırsınız. Pata küt giriştiler sonda. Teknikler müthiş çizilmiş. Alışkanlık süper. Diyaloglar süper. Ne aranıyor anlamış değilim.
Seyir zevki güzeldi, özellikle kral hakiyi saldıkları kısım. Animede keşke daha iyi yapsalardı. :/Serinin en iyi dövüşlerinden birine bile bok atılıyor. Her şeyi bir kenara bırakın sadece seyir zevkine baksanız bile acayip bir şevk alırsınız. Pata küt giriştiler sonda. Teknikler müthiş çizilmiş. Alışkanlık süper. Diyaloglar süper. Ne aranıyor anlamış değilim.
Hadi ya öyle bişey mi varmış :S Psikoloji analizi beni aşar, en fazla motivasyonu nedir diye kendi kendime konuşmuşumdur.Bu konuyla ilgili @twei nin yazdığı efsane bir yorum vardı uzun uzun katakuri'nin psikolojisini analiz ediyordu.
Hak edene hakkı verilmiyor, sitemimiz ona.Serinin en iyi dövüşlerinden birine bile bok atılıyor. Her şeyi bir kenara bırakın sadece seyir zevkine baksanız bile acayip bir şevk alırsınız. Pata küt giriştiler sonda. Teknikler müthiş çizilmiş. Alışkanlık süper. Diyaloglar süper. Ne aranıyor anlamış değilim.
Haklısın Katakuri'nin diyaloglarını,tekniklerini vs izlemek müthişti dövüşe bok atan pek yok ya genelde Luffy'nin haksız galibiyetine bok atılıyor.Serinin en iyi dövüşlerinden birine bile bok atılıyor. Her şeyi bir kenara bırakın sadece seyir zevkine baksanız bile acayip bir şevk alırsınız. Pata küt giriştiler sonda. Teknikler müthiş çizilmiş. Alışkanlık süper. Diyaloglar süper. Ne aranıyor anlamış değilim.