Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Katakuri'nin Yenilgisi Vs. Mantığı

Luffy'nin geleceği göreceğim diye zorlaması dışında bir sıkıntı göremiyorum. Geleceği görmesine gerek kalmadan gayet yenebileceği bir senaryo yazılabilirdi.
Önünde mis gibi örneği varken, dövüşte meyve uyanışına falan mı kassaydı yani?


Yalandan kendini deldi geldi. Bir tırpanlık canı olan adama kimler kimler aldırılmadı forumda sajfdlşasjdf

Mertliğe(!) hasret kalmış birinin kendi içinde konuşmaları onlar:D Öyle çok büyütmemek lazım.
''Silah icat oldu mertlik bozuldu'' diyorsun anladım :D
 
Bilemiyorum. Belki bana öyle geliyor, ama çok altyapısı olmadan hazırlanmış gibi geldi. Biraz sitemim o yüzden. Tatmin edicilik açısından çok iyi olmayabilirdi, ancak dayanıklılık üzerinden gidebilirdi.
Altyapı konusu bence de problemdi. O dövüşte 2 hakide de eksik olduğunu gördük. Birinde denkleştirir gibi olunca Oda kesip attı dövüşü. Benim canımı o kesip atma olayı daha çok sıkmıştı.
Bir de dayanıklılık üzerinden biraz daha gitseydi daha zorlama olacak gibiydi. Bilmem kaç saat sadece dayak yedi karaoğlan:D Daha ilerisi ölümsüzlük falan .D
 
Neptun'ün de mızrağı vardı bir halta yaramadı :D Şimdi olaya kullanıcısı tarafından bakmak lazım birde.Kata'nın kullandığı mızrakla,Kamazo'nun tırpanı arasında fersah fersah fark var tabi...
Hasarları alanlar arasında da fersah fersah farka işaret değil mi o? asjfşlasjkd
Zoro daha dayanıklıdır dersin kim bilecekjşlkajfdf
 
Luffy'nin geleceği göreceğim diye zorlaması dışında bir sıkıntı göremiyorum. Geleceği görmesine gerek kalmadan gayet yenebileceği bir senaryo yazılabilirdi.
Katakuri'nin o yetisiyle haki geliştirmeden dövüşebilecek kişiler çok hızlı ve sürekli saldırıları olan kişiler. Luffy'nin teknikleri yavaş ve hantal kaçar yine de.
Ya da Law var. Işınlanabiliyor işte.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık