1. Bence mantıksızdı. Dövüş bittiğinde Oda'yı tanısaydım Luffy'nin toplamda kaç darbe aldığını ve karşılığında kaç tane karşılık verdiğini sormak istemiştim.
2. Bence konunun irade ile alakalı tek tarafı Luffy'nin sonuna kadar ayakta kalması ama bunun kazanmaya kadar gitmesi saçmaydı.
3. Belli ki Katakuri gibi tanıtılan ve yenilen bir adam söz konusu olunca cevap Evet Luffy'e özel oluyor.
4. O savaş gösterilmedi ama ne yaşanmış olursa olsun Katakuri çok daha özel ve güçlü bir karakterdi.
5. Katakuri eşleştirmeleri bence mantıksız sonuçlanabilir. Balon gibi şişirilen bir karakter. Örneğin Marco'nun ciddi ciddi sonuna kadar süren bir savaşı gösterilmedi ama Katakuri'ye kolayca kaybedecek ; kaybettiği varsayılacak bir karakter olduğunu sanmıyorum. Diğer sağ kollar arasında az çok denge söz konusu olduğu ve güçlerinin amiral kadar olmadığı ancak yakın olduğu varsayılmalı , aksi taktirde yanıltıcı bir karakter gibi geliyor. Geleceğe bakarak savaşıyor , meyvesini çok iyi kullanıyor , kendisi de çok güçlü.. ee bu adam neden amiral kadar güçlü değil o zaman ?
6. Kişilik konusu çok tartışmalı kalacak Wano bitmeden. Luffy kendini geliştirmiş olsa da Yonkou yener diyenler görüyorum ara sıra. Katakuri'yi yenmiş kabul etmediğim için bir şey demiyorum Wano bitene kadar.
7. Kendinden güçlü karakteri yenebilecek kişi Luffy ise püskevit adamı yenerken Nami'den yardım alıp ucu ucuna kazanıyor. Katakuri ile savaşırken bin darbe alıyor saatlerce karşılıksız ve mutlak bir şekilde dayak yiyor. G4 e geçip Katakuri'nin kendini salmasıyla kazanıyor. Yenecekse de böyle yenmesin diyeceğim ama yenilince de koyuyor .